11/8/10

Η καρδιά της Μεσσηνίας χτυπάει στην καρδιά της Ελλάδας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής

H Νομαρχιακή επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ν. Μεσσηνίας, ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Νομάρχη Μεσσηνίας και Προέδρου της Ε.Ν.Α.Ε. κ. Δημήτρη Δράκου συνεχίζοντας την προσπάθεια για την περαιτέρω ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Μεσσηνίας, προσπαθεί με καινοτόμες, πρωτοπόρες και διαφορετικές δράσεις κάθε φορά να ενισχύσει την εξωστρέφειά του και να δώσει επιπλέον προστιθέμενη αξία στον τουρισμό μας .
Ξεφεύγοντας λοιπόν από τα συνηθισμένα, προσπαθούμε να πρωτοπορήσουμε και να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον τόπο μας.Έτσι καταφέραμε η καρδιά της Μεσσηνίας, να χτυπά στην καρδιά της Ελλάδος και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Πειραιά, όπου γιγαντοαφίσα καλωσορίζει τους επισκέπτες του 1ου λιμανιού της Χώρας μας.Επίσης ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει και στο ραδιόφωνο όπου ραδιοφωνικό σποτ ακούγεται από τον ΑΝΤΕΝΝΑ Θεσσαλονίκης, αλλά και έχουμε συνεχή παρουσία σε δημοφιλείς ιστοχώρους, διότι θεωρούμε ότι το διαδίκτυο είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο που μας ενισχύει σημαντικά.
Η ιστοσελίδα (http://www.messinia.gr/) της Ν.Α. Μεσσηνίας, προσφέρει την απαιτούμενη πληροφόρηση στους ενδιαφερόμενους για περαιτέρω στοιχεία για τη Μεσσηνία.

Η Πρόεδρος της ΝΕΤΠ
Αντωνία Μπούζα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger