15/9/10


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της Ν.Ε.Τ.Π.Μεσσηνίας

Η Νομαρχιακή επιτροπή Τουριστικής Προβολής σε έκτακτη συνεδρίασή της , με αφορμή την απόφαση της Πολεμικής Αεροπορίας για την επαναλειτουργία του πεδίου βολής στη Νήσο Σχίζα ,απεφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτή την προοπτική, διότι θεωρούμε, πως τορπιλίζονται οι προσπάθειες της τοπικής μας κοινωνίας για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας και συγχρόνως, υπονομεύεται και η κατεύθυνση της Μεσσηνίας στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης .
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας από τη μεγάλη οικονομική ύφεση και την ανεργία που συνεχώς διογκώνεται ,μας επιβάλλει να είμαστε κάθετα αντίθετοι σε πρακτικές που υποβαθμίζουν το περιβάλλον, στο οποίο βασίζεται η περαιτέρω τουριστική μας πορεία.
Για να σταθούμε ισότιμα στη δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τουριστική αγορά, πρέπει να δείξουμε έμπρακτα το σεβασμό μας στην περιβαλλοντική, πολιτισμική και οικονομική αξία του τόπου μας.
Ζητούμε την ακύρωση αυτής της απόφασης και καλούμε τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο να αναλάβουν πρωτοβουλίες προκειμένου να μην υλοποιηθούν αυτοί οι σχεδιασμοί .

Καλαμάτα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Αντωνία Μπούζα
Νομαρχιακή Σύμβουλος Μεσσηνίας
Πρόεδρος Ν.Ε.Τ.Π.Μεσσηνίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger