21/9/10

ΤΑΤΟΥΛΗΣ -ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Για να είναι τα πράγματα ξεκάθαρα :Η μάχη για τις Περιφέρειες της Χώρας είναι αυτοδιοικητικές μάχες , με σημαντικά πολιτικά μηνύματα.
Αυτή την περίοδο η Χώρα μας , οδηγήθηκε από λάθος πολιτικές επιλογές σε σκληρή ύφεση,σε 11.6% ανεργία, σε εξαθλίωση των ασθενέστερων οικονομικά πολιτών , σε κατάρρευση του κοινωνικού μας κράτους και σε πρωτοφανείς ενέργειες καταστρατήγισης των δικαιωμάτων των πολιτών που με συνδικαλιστικούς αγώνες των τελευταίων δεκαετιών επέτυχαν.
Όπως πολύ εύστοχα είπε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, αυτή η κυβέρνηση επενδύει στο φόβο και όχι στην ελπίδα των πολιτών που είναι και η πρόταση της Ν.Δ.
Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν τις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τι βλέπουμε στην Πελοπόννησο?
Έναν άνθρωπο όπως τον κ.Τατούλη , να ψάχνει εναγωνίως συμμάχους σε όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής της χώρας που έχουν ένα κύριο χαρακτηριστικό .
Επιθυμούν να εισπράξουν κομματικά οφέλη από τον εμβολισμό της Νέας Δημοκρατίας.
ΛΑ.Ο.Σ., ΠΑ.ΣΟ.Κ.και διάφοροι άλλοι προσπαθούν να παραπλανήσουν τους πολίτες σχετικά με το αυτοδιοικητικό τους ενδιαφέρον , ενώ η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ μετά τις στηρίξεις από αυτά τα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο που έφερε τόσα δεινά στην Ελλάδα ,με ανύπαρκτη αυτοδιοικητική εμπειρία καλείται να διαχειρισθεί την τύχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας φυσικά, χωρίς την παραμικρή γνώση των πραγματικών προβλημάτων της Περιφέρειας.
Οι τοποθετήσεις του έντονα γενικόλογες , υποδεικνύουν πως δεν έχει αντιληφθεί το διακύβευμα αυτών των εκλογών , που είναι η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Πελοποννήσου και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εκείνων των έργων που θα δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο.
Το ΠΑΣΟΚ από την έκβαση των εκλογών κυρίως στις Περιφέρειες και γενικά την τύχη των υποψηφίων του ,αναμένει να κάνει το επόμενο βήμα .
Την περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών , σύμφωνα με τις επιταγές του ΔΝΤ και της Τρόϊκας που επί της ουσίας με την ψήφο του ΠΑΣΟΚ ,ΛΑΟΣ και της κ.Μπακογιάννη κυβερνούν αυτό τον τόπο.
Ας μην τους αφήσουμε , ας καταψηφίσουμε τις επιλογές τους , που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Τατούλης.
Αντωνία Μπούζα -Κωνσταντέλου

2 σχόλια:

Yannis_24100 είπε...

Τόσο πλουραλιστική δεν σας περίμενα.Να ανεβάζετε στο blog sas την δήλωση του κ.Σαμαρά περί υποστήριξης του κ. Τατούλη από το ΠΑΣΟΚ δεν νομίζω να είναι και τόσο πρέπον. Προφανώς έχετε λάβει τα πρώτα μηνύματα για την ήτα σας και τελείτε εν τρικυμία.Ε τι να κάνουμε ,πρέπει κάποιοι που είχαν γαντζωθεί στον Νομάρχη μας να πάνε με τους κοινούς θνητούς.
Λυπάμαι για την ΜΑΥΡΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ που προσπαθείτε να κάνετε.
Υ.Γ. Όταν ο κ. Τατούλης έφυγε από τον χώρο της αριστεράς δεν σας πείραζε; Όταν κατέβαινε στην Μεσσηνία σαν υπουργός & τρέχατε από πίσω δεν θα σας πείραζε;

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου είπε...

Αγαπητέ μου φίλε.Να ξέρετε βασικά πως δεν τελούμε εν τρικυμία όπως αναφέρατε.Αυτό είναι ένα άρθρο δικό μου για το πως βλέπω την υποψηφιότητα Τατούλη , αυτό και μόνο.Δεν δέχομαι επ΄ουδενί να υποτιμάται η νοημοσύνη μου και να εμφανίζεται ένας φθαρμένος πολιτικός (20 ετή παρουσία)ως κάτι το νέο και το πρωτοπόρο και κυρίως ως ανεξάρτητος, ενώ έχει τη στήριξη των κομμάτων που δέχθηκαν την υποταγή της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ.
Τώρα για αυτό που είπε ο Αντώνης Σαμαράς για το που επενδύει το κάθε κόμμα δηλ. στο φόβο το ΠΑΣΟΚ και στην ελπίδα η Ν.Δ.προσυπογράφω και υποστηρίζω αυτή τη δήλωση.
Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger