29/9/10

ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥΣτην ενδιαφερουσα ημερίδα που διοργάνωσε το περιοδικό Οικολογείν και ο ισότοπος MESSINIAN GUIDE, εισηγήσεις έκαναν η Αντωνία Μπούζα Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Ν.Μεσσηνίας και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Δημήτρη Δράκο, ο συγγραφέας Γιάννης Σχίζας και ο κ.Χριστοδούλου του MESSINIAN GUIDE.
Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία για την πορεία του τουριστικού μας προϊόντος από τους παρευρισκόμενους και ετέθησαν πολλές ερωτήσεις.Την ημερίδα συντόνισε η δημοσιογράφος Χριστίνα Ρέγγου αλλά και ο Θεοδωρόπουλος Σωτήρης , ήταν η ψυχή της όλης εκδήλωσης.
Βλέπουμε πως οι ενεργοί πολίτες , οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και οι φορείς του τουρισμού, αγωνιούν για την περαιτέρω πορεία του στο Νομό μας.Ελπίζω να δείξει το ίδιο ενδιαφέρον και η Κυβέρνηση με το αρμόδιο Υπουργείο και τον Ε.Ο.Τ.,διότι βλέπουμε συνεχώς το αδιέξοδο στην πολιτική τους και την παντελή έλλειψη οράματος , σχεδιασμού και καινοτομίας.
Ας γίνει αντιληπτό επιτέλους πως πρέπει να ακολουθηθεί μία ενιαία στρατηγική πολιτική και να δοθεί έμφαση στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Χώρας μας!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger