6/9/10

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ


Επίσκεψη με χαμόγελα Δράκου στη Κυπαρισσία- Δηλώσεις και για την στήρξη του ΠΑΣΟΚ στον Τατούλη


Μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που τον συνόδευαν και η Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π. Αντωνία Μπούζα

Με έμφαση στον πολίτη ολοκληρώθηκε η πρώτη περιοδεία επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου σήμερα σε Κυπαρισσία και Φιλιατρά, όπου έδωσαν το παρών μαζί του όλα τα γαλάζια στελέχη αποδεικνύοντας ότι η υποψηφιότητά του είναι ενωτική για το μέλλον της Πελοποννήσου.
Σε επαφές με στελέχη, φορείς αλλά και τους ίδιους τους πολίτες εστίασε στις εξελίξεις που δημιουργεί ο νέος Νόμος του 'Καλλικράτη' και τις υποχρεώσεις που απορρέουν απο τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι Μεσσσήνιος.
Φυσικά το ίδιο κλίμα κυριάρχησε και στα Φιλιατρά .
Ο κ. Δράκος εκτός απο τους αυτοδιοικητικούς στην Κυπαρισσία συναντήθηκε και με φορείς αλλά και επαγγελματίες, ανθρώπους του μόχθου και δημότες ακούγοντας τα προβλήματά τους. Ενδιαφέρον είχαν οι συναντήσεις του με παράγοντες της πόλης για το μέλλον του νέου Δήμου Τριφυλίας.

ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ
Οπως δήλωσε λιγες ώρες αργότερα για την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ στον δήθεν ανεξάρτητο κ. Τατούλη ο κ. Δράκος τόνισε ότι "
Τo τοπίο για τις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξεκαθάρισε οριστικά. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠαΣοΚ.
Η σημερινή εξέλιξη ήταν προδιαγεγραμμένη και προμελετημένη. Ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Απλά, υπήρξε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του Πελοποννησιακού Λαού.
Δεν θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση. Θα δώσουμε όμως πολιτική μάχη. Όπλα μας, η γνώση και η πείρα μας για την Αυτοδιοίκηση. Το όραμά μας για την Πελοπόννησο της Ανάπτυξης και η πίστη μας στην επιτυχία του. Δύναμή μας, η θέληση να ενώσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όχι να τον διαιρέσουμε.
Καλούμε κάθε πολίτη του Μωριά να εμπιστευτεί την πρότασή μας για τον τόπο. Και την επόμενη μέρα, να εργαστεί κοντά μας για να την κάνουμε πράξη. Μαζί, θα κάνουμε τα πάντα δυνατά."
Από radio936.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger