2/9/10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Δημάρχου Μεσσήνης, θέτω στη διάθεσή του την παραίτησή μου, από τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα του Δήμου Μεσσήνης και από την επιτροπή πανηγύρεως. Θα ήθελα όμως , να ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας τα διοικητικά συμβούλια, τους εργαζόμενους και στα δύο νομικά πρόσωπα των οποίων είχα την ευθύνη ,αλλά ιδιαιτέρως τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου μας , για την αγάπη και τη συμπαράσταση στο πρόσωπό μου.
Είναι γεγονός πως , από την αρχή της θητείας της παρούσας δημοτικής Αρχής μου ανετέθη το καθήκον της έναρξης , της λειτουργίας και της στελέχωσης του ΚΑΠΗ Μεσσήνης, που για πρώτη φορά θα λειτουρ-γούσε στο Δήμο μας και θα προσέφερε υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας, φροντίδας και εξυπηρέτησης στους συμπολίτες μας. Με την εργώδη προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου, των εργαζομένων , αλλά και την αμέριστη εμπιστοσύνη των μελών του ΚΑΠΗ μας , που με περιέβαλαν με την αγάπη τους , έφθασε το ΚΑΠΗ του Δήμου μας να είναι ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής μας κοινωνίας , με πολλές δράσεις, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκδηλώσεις , εκδρομές και φυσικά πολλά ενεργά μέλη. Οι πολίτες του Δήμου Μεσσήνης, με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και με ανέδειξαν δεύτερο δημοτικό σύμβουλο της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας.
Δηλώνω όμως, πως παρά τις συγκεκριμένες εξελίξεις , πάντοτε θα βρίσκομαι δίπλα τους , σε ότι με χρειαστούν και θα προσπαθώ από όποια θέση και αν βρίσκομαι για τη διατήρηση και ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών του Δήμου Μεσσήνης και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Μεσσήνη 31 Αυγούστου 2010

Μετά τιμής

Νικόλαος Γ. Κωνσταντέλος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεσσήνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger