1/10/10

Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Σειρά επισκέψεων σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας,είχε η Νομαρχιακή Σύμβουλος -Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Π. και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ, με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ του Δημήτρη ΔΡΑΚΟΥ,όπου βρέθηκε κοντά σε φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού, οι οποίοι εξέφρασαν την χαρά τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια για την ανάδειξη των καθαρά αυτοδιοικητικών προτάσεων του Δημήτρη Δράκου και την επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας .

Τόσο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος ,όσο και άλλα στελέχη του συνδυασμού , άκουσαν μετά προσοχής τα αιτήματα των πολιτών , αφουγκράσθηκαν την ανησυχία τους για τις οικονομικές εξελίξεις και την φορομπηχτική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση και για τις επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής από την εφαρμογή του μνημονίου συνεργασίας με το Δ.Ν.Τ.
Συνεχίζουμε δυνατά, δίπλα στον πολίτη , διότι και εμπειρία διαθέτουμε και όρεξη για προσφορά αλλά και τη δυνατή ομάδα που θα καταφέρει να πετύχει το στόχο για την καλυτέρευση της ζωής μας.Είμαστε η ομάδα που θα κάνει τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger