18/10/10

ΟΨΙΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ


Πραγματοποιήθηκαν στην Καρδαμύλη και στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Ν.Μεσσηνίας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης ΠΑΣΟΚ αντίστοιχες ημερίδες με θέμα "Μεσσηνία-ανάπτυξη ποιοτικού τουρισμού".
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που άπτεται της ανάπτυξης του τόπου μας, δίνει θέσεις εργασίας σε πολλούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα,ενισχύει και ενδυναμώνει τη Μεσσηνία και συγχρόνως προωθεί και τον πρωτογενή τομέα .
Χαίρομαι που επιτέλους οι εκπρόσωποι της Κυβερνώσας παράταξης, κατάλαβαν τη σημασία και τη σπουδαιότητα της ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού και της προώθησης έτι περαιτέρω του τουρισμού στον πανέμορφο τόπο μας.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας με μπροστάρηδες το Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο και την Πρόεδρο της Ν.Ε.Τ.Π.Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα με τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν ενίσχυσαν το τουριστικό προφίλ του Νομού μας, αναδεικνύοντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματά μας , με θετικά αποτελέσματα παρά την περίοδο της μεγάλης κρίσης για άλλους προορισμούς ακόμη και όμορων Νομών.
Η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι για τη Μεσσηνία η αιχμή του δόρατος και με βάση αυτή την παραδοχή προωθείται καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών με τίτλο "Η Μεσσηνία είμαστε εμείς".
Αυτό που η Μεσσηνία επιζητά από τους Κυβερνητικούς παράγοντες είναι να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και όχι να αρκούνται μόνο σε επικοινωνιακές ημερίδες λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ,προκειμένου να ενισχύσουν τους υποψηφίους του συνδυασμού του κ.Τατούλη ,που στηρίζει η Κυβερνώσα παράταξη.
Εναγωνίως επιζητούσαμε το ενδιαφέρον και τη συνδρομή τους το προηγούμενο διάστημα, ακόμη και την κατάθεση προτάσεων,προκειμένου να βοηθήσουμε τον τόπο μας ακόμη περισσότερο, αλλά βλέπουμε πως τους αρκούν μόνο ημερίδες προώθησης υποψηφίων.
Η καινοτομία , οι ξεχωριστές δράσεις , το ενδιαφέρον και η αγάπη για τη Μεσσηνία , βοήθησαν αυτή τη δύσκολη εποχή τον τόπο μας και με μεγαλύτερη όρεξη και μεράκι θα συνεχίσουμε και την επόμενη περίοδο .Το αξίζει ο τόπος μας, το αξίζει η Μεσσηνία, το αξίζει η Πελοπόννησος!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger