22/10/10

Νίκη του Δημήτρη Δράκου μέσα στην Τρίπολη, στην έδρα του Πέτρου Τατούλη


Νέα και Ειδήσεις από Report24

Νίκη του Δημήτρη Δράκου μέσα στην Τρίπολη, στην έδρα του Πέτρου Τατούλη


Η συγκέντρωση του υποψήφιου με το χρίσμα της ΝΔ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου μέσα στην Τρίπολη ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συγκρινόμενη με την αντίστοιχη που έκανε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, στον ίδιο ακριβώς χώρο, το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, δυο βδομάδες πριν, κρίνεται πολυπληθέστερη και με πιο ενθουσιώδη παλμό.
Εκατοντάδες Τριπολιτσιώτες και Αρκάδες που παραβρέθηκαν (κάποιοι μιλάνε για εφτακόσιους, οκτακόσιους ή και παραπάνω) έμειναν εντυπωσιασμένοι από τον όγκο της συγκέντρωσης, ενώ δεν έκρυβαν στις μεταξύ τους συνομιλίες ότι τέτοια προσέλευση δεν είχε σε καμιά περίπτωση ο Τατούλης.
Με θερμές εκδηλώσεις έγινε δεκτή από το πλήθος και η ομιλία του Δημήτρη Δράκου που είχε ως θέμα την περιγραφή του οράματός του για μία ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, που είναι και η ονομασία του συνδυασμού του. Χαιρετισμό εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά απέδωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο άλλος αντιπρόεδρος Σταύρος Δήμας, επεσήμανε την αξία και την πληρότητα του προγράμματος του συνδυασμού.
Το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο γίνονται οι φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές, ανάπτυξε με δική του ομιλία ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Η συγκέντρωση του Δράκου ήταν το δεύτερο χτύπημα που δέχτηκε ο Τατούλης μέσα δυο μέρες, αφού προχθές δέχτηκε σφοδρή επίθεση με πρωτοφανείς πολιτικούς μύδρους από το Γιώργο Μπαρούτσα, δήμαρχο Τρικολώνων και προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger