13/12/10

Κατρακυλάει η τιμή του λαδιού … Φταίνε οι αγρότες λέει η υπουργός !

Από Μεσσηνιακά Νέα και Ειδήσεις
"Για όλα φταίνε οι παραγωγοί", απάντησε η αρμόδια υφυπουργός Μ.Αποστολάκη, στο βουλευτή Μεσσηνίας Ιωάννη Λαμπρόπουλο. "Η ανικανότητά τους να δημιουργήσουν καρτέλ ώστε να διαπραγματευθούν επί ίσοις όροις με τις πολυεθνικές που τους το αγοράζουν 2 ευρώ το κιλό (φθηνότερα από τα σπορέλαια)". Βέβαια οι καταναλωτές το αγοράζουν 6 ευρώ στα Σούπερ Μάρκετ, αλλά οι αγρότες είναι υπεύθυνοι .
Η Κολωνακιώτισα που της ανέθεσαν να διοικήσει ένα από τα τελευταία προπύργια της Ελληνικής Οικονομίας (Υπουρ.Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) που εξάγουν, διάβασε στη Βουλή , μόνη ανάμεσα σε άδεια έδρανα, το λογύδριο που της ετοίμασε κάποιος χαρτογιακάς συνεργάτης της. Ο συντάκτης πρέπει να έχει σχέση με την αγροτιά, όσο το "λάδι" της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ με το Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας. Εκατοντάδες χιλιάδες τόννοι επικίνδυνων σπορέλαιων κυκλοφορούν σ' όλο τον κόσμο και ειδικά στην Αμερική , γράφοντας στην συσκευασία ότι είναι ΠΟΠ Παρθένα Ελληνικά ελαιόλαδα…
Οι πρεσβείες, τα προξενεία, τα υπουργεία, και όλοι οι διευθυντές και υπάλληλοι των υπηρεσιών γνωρίζουν παρανομία , και επιλέγουν να συγκαλύπτουν την τεράστια απάτη και ζημιά κατά των Ελληνικών συμφερόντων με την απραξία τους.
. Τα ίδια βρωμόλαδα κυκλοφορούν ανενόχλητα στις ξένες αγορές εις, βάρος των Ελληνικών προϊόντων και της υγείας των Καταναλωτών , πολλοί εκ των οποίων είναι Ομογενείς. Δηλαδή αναλώσιμοι.
Τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, η να αρχίσουν αυτοί τις αγωγές εναντίον της κάθε Αποστολάκαινας, για εκ προμελέτης δηλητηρίαση ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger