26/12/10

ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ.....


Έπαιρναν μπόνους για να μετράνε τα μπαλάκια!
από report24 - December 26, 2010

Ούτε το λόττο να κέρδιζαν οι υπάλληλοι της γ.γ. Αθλητισμού

Στην Ελλάδα που παλεύει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση βρέθηκε μία από τις καλύτερες δουλειές του κόσμου.
Χώρος εργασίας το στούντιο όπου γίνεται η κλήρωση του Λόττο και του Τζόκερ! Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρεις τη δουλειά είναι να μπορείς να κάθεσαι σε μία καρέκλα για μισή ωρίτσα και να μετράς σωστά τα έξι μπαλάκια που σου αποκαλύπτονται ένα - ένα για να μην μπερδευτείς.
Για αυτήν την υπερπροσπάθεια αμείβεσαι με 1.000 ευρώ το μήνα ενώ ο νομοθέτης προέβλεψε να έχεις και 3-4 βοηθούς μήπως και ξεχάσεςι κανέναν αριθμό, όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα.
Εργοδότης αυτής της δουλειας είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που ξοδεύει μισό εκατομμύριο σε μπόνους κάθε μήνα στους υπαλλήλους για βαρέα και ανθυγιεινά.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ
Υποτίθεται , ότι γίνονται προσπάθειες εξυγίανσης της Ελληνικής Οικονομίας, ότι οι υπερβολές και η σπατάλη στο Δημόσιο , έχουν τιθασευτεί ,ότι όλοι κάνουν θυσίες για να σωθεί ο τόπος και η Οικονομία μας , αλλά δυστυχώς , αυτά φοβάμαι , ότι είναι λόγια για εσωτερική κατανάλωση και δημιουργία εντυπώσεων μόνο.
Ως φαίνεται δεν υπάρχει η τόλμη να σπάσουν τα πολλά αποστήματα που μας ταλαιπωρούν και αγγίζονται επιδερμικά τα προβλήματα της Χώρας .Η μεσαία τάξη, οι χαμηλοεισοδηματίες και οι συνταξιούχοι σηκώνουν αποκλειστικά το βάρος αυτής της προσπάθειας.Οι πολίτες αναμένουν τα επόμενα βήματα της Κυβέρνησης, έχοντας φθάσει στα όρια της αντοχής τους!!!
Αντωνία Μπούζα

1 σχόλια:

beneas13 είπε...

Κάνετε μεγάλο λάθος που στοχοποιείτε εργαζομένους.
Οι εργαζόμενοι φορολογούνται για τις αμοιβές τους, όσο υψηλές ή χαμηλές και αν είναι…
Άλλοι φοροδιαφεύγουν…
Εάν οι εταιρείες, όπως η συγκεκριμένη, είναι κερδοφόρες καλά κάνουν και τα παίρνουν οι εργαζόμενοι.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger