24/12/10

ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ......Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ....


Ελπίδα Τσουρή: Έστειλε υποπλοίαρχο να της αγοράσει κουρτίνες!

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Και ενώ δεν έχουν ακόμη κοπάσει τα ειρωνικά σχόλια για την τακτική της κ. Ελπίδας Τσουρή να επιδοτεί με χρήματα του υπουργείου συλλόγους γονέων για να διοργανώνουν σχολικές γιορτές με χιλιάδες ευρώ, έρχεται σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ να αποκαλύψει άλλο ένα κατόρθωμα της γαλαντόμου υφυπουργού.
Συγκεκριμένα η κυρία Τσουρή φέρεται να έχει διαθέσει σχεδόν 87 χιλιάδες ευρώ συνολικά για την ανακαίνιση του γραφείου της στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων.
Όπως προκύπτει από τα παραστατικά που αποκαλύπτει η εφημερίδα με εντολή της υφυπουργού διατέθηκαν 29.963 ευρώ για την αγορά επίπλων και....
άλλα 20.273 ευρώ για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού.
Το ιλαροτραγικό της υπόθεσης είναι πάντως η εντολή της κυρίας Τσουρή να αναθέσει την στυλιστική αναβάθμιση του γραφείου της σε έναν ένστολο!
Με εντολή της υφυπουργού ένας υποπολοίαρχος του Λιμενικού Σώματος ανέλαβε να φέρει εις πέρας την ειδική αποστολή της επιλογής και αγοράς των κουρτινών που θα κοσμήσουν το γραφείο της κυρίας Τσουρή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger