12/1/11

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΦΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Ο.Τ.!! ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!


Όπως πολλοί τομείς , που στηρίζουν την οικονομία της Ελλάδος τους 18 μήνες διακυβέρνησης της Χώρας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. οδεύουν σε συρρίκνωση και υποβάθμιση, έτσι και ο τομέας του τουρισμού που συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της Χώρας παραπαίει.
Αιτία? η ανυπαρξία πολιτικής και προγράμματος για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού Τουρισμού.
Ακούσαμε το Δεκέμβριο του 2009 τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου , να δηλώνει πως λόγοι οικονομίας και συμμαζέματος των εξόδων στο εξωτερικό , επιβάλλουν το κλείσιμο του ενός τρίτου (1/3) των γραφείων ΕΟΤ στο εξωτερικό.
Στον χρόνο που μεσολάβησε το μόνο μέλημα της Κυβέρνησης ήταν να διασύρει διεθνώς τη χώρα μας και την τουριστική της πολιτική, αφήνοντας πολλά από τα γραφεία του ΕΟΤ σε πλήρη αβεβαιότητα, χωρίς επικεφαλής και! με μεγάλα προβλήματα μισθοδοσίας του προσωπικού.
Σήμερα, δεκατρείς μήνες μετά, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.
Για όλα αυτά , αλλά και για ακατανόητες αποφάσεις, όπως το πρόσφατο κλείσιμο του γραφείου του ΕΟΤ στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ, Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, αναδεικνύοντας την ανυπαρξία της Κυβερνητικής πολιτικής για τον τομέα του Τουρισμού ,κατέθεσε σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger