17/1/11

Γκάφα πρώτου μεγέθους…


από Report24

«Η αγωνία της κυβέρνησης να παρουσιάσει επειγόντως μία “μεγάλη επιτυχία”, σε ό,τι αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας και να διασκεδάσει, έτσι, την αναταραχή που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις των απαξιωτικών απόψεων του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη για την επιχειρησιακή ικανότητα της Ε.Υ.Π., τις οποίες εμπιστεύτηκε στον Αμερικανό πρέσβη, την οδήγησε σε γκάφα πρώτου μεγέθους», δήλωσε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Νάκος και υπογράμμισε:
«Συνέδεσε τη συλληφθείσα Γερμανίδα με την περίφημη τρομοκρατική οργάνωση RAF, μόνο και μόνο εξαιτίας του επωνύμου της, χωρίς καμία προηγούμενη διερεύνηση. Με αποτέλεσμα να διαψευσθεί άμεσα από τις αρμόδιες γερμανικές υπηρεσίες και να εκθέσει εαυτήν και τη χώρα.
Καταλαβαίνουμε το κομματικό άγχος της κυβέρνησης, αλλά τόσο σοβαρά ζητήματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με τόση ανευθυνότητα. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Αντίθετα, θα ωφελούσε στην επίτευξη του στόχου της πάταξης της τρομοκρατίας, που είναι κοινή απαίτηση του πολιτικού κόσμου και του Ελληνικού λαού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger