3/3/11

ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ν.Δ. -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στις 26 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στα πλαίσια του προγράμματος των περιφερειακών συναντήσεων με τα μέλη του.
Με αφορμή τη συμμετοχή της η Τομεάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ο τουρισμός αποτελεί για την ελληνική οικονομία τον πλέον αναπτυξιακό και δυναμικό της κλάδο. Το να συμβάλλουμε όλοι, στη διατήρηση θετικού κλίματος σε ένα τομέα τόσο ευαίσθητο στις διακυμάνσεις της αγοράς και πολλούς ακόμα εξωγενείς παράγοντες, είναι θέμα στοιχειώδους αντίληψης της συμβολής του στην ανάπτυξη.
Είναι θέμα αντίληψης των τεράστιων δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι να λέμε «ναι», σε όσα θετικά και ωφέλημα προτείνονται. Δυστυχώς όμως η Κυβέρνηση έχει βάλει τον Ελληνικό Τουρισμό σε μια περίοδο μακράς απραξίας. Κινείται χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα, χωρίς στρατηγική. Έστω και τώρα, ζητάμε να καταρτιστεί ένα πλήρες στρατηγικό σχέδιο δράσης για την τουριστική ανάπτυξη. Ζητάμε να δοθεί ξανά στον ελληνικό τουρισμό το χαμένο ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα. Ζητάμε να βγει η τουριστική πολιτική της χώρας από τη χειμερία νάρκη που την καταδίκασε η Κυβέρνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger