25/3/11

ΛΑ.Ο.Σ." ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ Η ΑΠΛΩΣ ΘΟΛΩΝ ΘΕΣΕΩΝ; "Στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, εκείνο που είναι εμφανές, είναι η πολιτική σύγχιση και το μπερδεμένο του πράγματος σε ότι αφορά τον τρόπο που πολιτεύεται, αλλά και τις απόψεις και θέσεις του στα καίρια και φλέγοντα ζητήματα του τόπου.
Ειδικώτερα:
Είναι ή όχι υπέρ του μνημονίου;
Πως εξηγείται να στηρίζει ως δεκανίκι την επικίνδυνη πολιτική του ΠΑΣΟΚ και όταν τα δημοσκοπικά ευρήματα δείχνουν την αποδοκιμασία των πολιτών σχετικά με το μνημόνιο, να αλλάζει τις θέσεις του;
Πως εξηγείται να είναι αυτός μόνιμος θαμώνας δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών ,αντί οποιουδήποτε άλλου στελέχους των αντιπολιτευτικών σχημάτων του Κοινοβουλίου, μιλώντας φυσικά, συνέχεια και με εμμονή για τη "γαλάζια πολυκατοικία" και στρεφόμενος κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση , αντί στην Κυβέρνηση που κυβερνά με τον επικίνδυνο αυτό τρόπο τη Χώρα και την οδηγεί σε περιπέτειες;
Αυτή την ώρα που η Χώρα βρίσκεται σε τόσο δύσκολη στιγμή , το μόνο που δεν απασχολεί τους πολίτες που πλήττονται , είναι αν θ΄αυξήσει τα ποσοστά του ο ΛΑ.Ο.Σ.
Επιζητούμε σώφρονα αντιπολιτευτική στάση και όχι "όπου φυσάει ο άνεμος πάμε" , ούτε αποδεχόμαστε τη λειτουργία ενός κόμματος με τόσο λαϊκίστικη προσέγγιση της πολιτικής, εκμεταλλευόμενο τη δίκαιη αγανάκτηση των Ελλήνων!

1 σχόλια:

NOTIOS είπε...

Ο γνωστός Καρατζαφέρης πουλάει ψευτό πατριωτισμό στον Ελληνικό λαό με συμμετοχή σε σιωνιστικές εκδηλώσεις,υποστηρικτής της μνημονιακής πολιτικής της αποτυχημένης κυβέρνησης Παπανδρέου,παιδί του Μητσοτάκη με σκοπό να κάνει ζημιά στην ΝΔ και να ανεβάσει τα ποσοστά της κ. Μπακογιάννη.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger