1/4/11

"ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"


«Δεν έχουμε κανέναν φόβο και θα πηγαίνουμε κοντά στον ελληνικό λαό. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να είμαστε κοντά του» τόνισε στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Επίσης, ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Τσίπρα, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να θίξει εκ νέου μισθούς και συντάξεις.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τις παρατάξεις για ανεύθυνη στάση, τόνισε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να σχεδιάσει τη σωτηρία και το μέλλον της χώρας, να προστατεύσει, να αξιοποιήσει και να αναδείξει τη δημόσια περιουσία, και πρόσθεσε με έμφαση: «Δεν θέλουμε να θίξουμε μισθούς και συντάξεις».

Στην απάντησή του ο κ. Τσίπρας,υποστήριξε ότι «είναι μία σκληρή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση, ο πολιτικός χρόνος της οποίας έχει εκπνεύσει, είναι φοβισμένη και φοβάται να κατέβει στον ελληνικό λαό».

«Ο πολιτικός χρόνος παρά λίγο να εκπνεύσει για τη χώρα, γιατί ήταν πολύ κοντά, όταν αναλάβαμε, και το αποφύγαμε με τις αποφάσεις μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Καμία κυβέρνηση δεν ήθελε να αναλάβει σε αυτή την κρίση, πόσο μάλλον μία σοσιαλιστική κυβέρνηση που αναγκάζεται να παίρνει σκληρά μέτρα για να σωθεί η χώρα. Εμείς αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Εσείς κρύβεστε πίσω από χαρακτηρισμούς» αντέτεινε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως «πίσω πλέον από κάθε υπογραφή υπάρχει διαφάνεια».

Τώρα, το ότι δεν μας έπεισε ο πρωθυπουργός για την αλήθεια των όσων ανέφερε, είναι και η αιτία που σήμερα Πρωταπριλιά, κάνω αυτήν την ανάρτηση!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger