21/4/11

Πολιτικός παχυδερμισμός


Στο προχθεσινό Briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι υπάρχει θέμα σχετικά με τη συνέντευξη που φέρεται να έδωσε σε τουρκική εφημερίδα ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , απάντησε:

«Ο κ. Πάγκαλος με μία εκτενή και αναλυτική ανακοίνωση Τύπου, δηλώνει ότι δεν έδωσε πουθενά συνέντευξη, δεν έκανε πουθενά δηλώσεις. Αυτή είναι η θέση του κ. Πάγκαλου, την οποία συμμερίζεται η κυβέρνηση. Εάν υπάρχει κάτι άλλο, ας μας το δείξουν» . Και τους το έδειξαν.

Χθες από πολύ νωρίς το πρωί η Τουρκική εφημερίδα Hurriyet ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της το ηχητικό ντοκουμέντο με τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος σχετικά με την FinansBank.

Λίγες ώρες αργότερα ανέβηκε στο διαδίκτυο και το ηχητικό απόσπασμα- http://www.youtube.com/watch?v=J-otPT-FHsw&feature=player_embedded- όπου ο κ. Πάγκαλος µίλησε για την τεµπέλικη Ελλάδα, προκαλώντας και τον βασικό τίτλο της εφηµερίδας Hurriyet «ο τζίτζικας και ο µέρµηγκας».

Από χθες το μεσημέρι ο κ.. Πάγκαλος είναι έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού.

Πλέον το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ,που συμμερίστηκε τις θέσεις του κ. Πάγκαλου και ζήτησε μέσω του κ. Πεταλωτή αν υπάρχει κάτι άλλο να τους το δείξουν. Από χθες λοιπόν το μεσημέρι είναι ανεβασμένο στο διαδίκτυο το σχετικό ηχητικό απόσπασμα ,που διαψεύδει τις … διαψεύσεις του κ. Πάγκαλου.

Που είναι η κυβέρνηση; Υπάρχει κυβέρνηση; Δεν ενοχλείται κανείς από τα αποκαλυπτήρια του υβριστή του ελληνικού λαού και ψευδόμενου αντιπροέδρου;

Πώς είναι δυνατόν ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού να καταφέρεται συνεχώς εναντίον του και να μην αντιδρά ο πρωθυπουργός;

Τα όσα αναφέρει το τελευταίο διάστημα ο κ. Πάγκαλος δεν είναι µόνο συκοφαντικά για τους Έλληνες, αλλά εν μέσω της µεγάλης οικονομικής κρίσης είναι καταστροφικά επιζήμια για την ελληνική οικονομία.

Γιατί δεν αντιδρά ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου ; Είναι εδώ, στο Μαξίμου, ή έχει λάβει άδεια από τον εαυτό του για πρόωρες διακοπές (όπως συχνά αρέσκεται να το κάνει)) λόγω του Πάσχα;

Πόσο θα παραμείνει άλλο ο κ. Πάγκαλος στην κυβέρνηση, όταν με τις δηλώσεις του προκαλεί τον ελληνικό λαό και δυσφημίζει τη χώρα στο εξωτερικό;

Για πόσο ακόμα θα επικρατεί αυτός ο … πολιτικός παχυδερμισμός; Politis-gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger