27/4/11

Σοβαρά εκτεθειμένος ο Παπακωνσταντίνου γιατί οι χλιδάτες μετακινήσεις του προκαλούν τους Έλληνες που δοκιμάζονται


Επειδή οι συνήθειες δύσκολα κόβονται και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της Χώρας, ο Υπουργός Οικονομικών , φαίνεται πως δεν πτοείται και χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του , όχι τα αεροπλάνα της γραμμής όπως κάνουν άλλοι μεγαλοσχήμονες παράγοντες της Ευρώπης και όχι μόνο, αλλά μόνο το προεδρικό αεροσκάφος.
Την ώρα μάλιστα που ανακοινώνει περικοπές και ζητά θυσίες από τους πολίτες, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επέλεξε εκ νέου, να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη με το προεδρικό empraer.
Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει εξαιρετικά αρνητικά σχόλια.

“Ο συμβολισμός και το καλό παράδειγμα πρέπει να δίνεται πρώτα από όλους από εκείνους που ασκούν εξουσία” λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία αποδοκιμάζουν το γεγονός.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι συνοδευόταν και από μέλος της οικογενείας του , λες και ο Ελληνικός λαός είχε υποχρέωση να χρηματοδοτήσει τις μετακινήσεις του υιού του συγκεκριμένα, δημιουργείται πλέον μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

Θα ήταν ενδιαφέρον και οφείλει η κυβέρνηση να γνωστοποιήσει το κόστος αυτής της επίσκεψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, να αναλύσει δηλαδή πόσο κοστίζει η μετακίνηση του προεδρικού αεροσκάφους από την Αθήνα στις ΗΠΑ και η παραμονή του εκεί για 2 ημέρες.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να εξηγήσει ο Υπουργός πως αποφάσισε να πάρει μαζί του ένα μέλος της οικογένειάς του σε μια πτήση στην οποία δεν πληρώνει εισιτήριο.

Σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα το θέμα θα είχε αποτελέσει αντικείμενο έρευνας και σε πολλές θα είχε οδηγήσει ήδη στην παραίτησή του.
Πληροφορίες ανεβάζουν το κόστος αυτής της μετακίνησης σε 150.000 ευρώ περίπου!!!
Η σεμνότητα και η οικονομία , φαίνεται να είναι άγνωστη λέξη , στον εμπνευστή και συνυπεύθυνο της αδιέξοδης Κυβερνητικής πολιτικής που μετακύλησε τα βάρη μόνο στα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα της Έλληνικής κοινωνίας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger