3/4/11

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ


Η χώρα βρίσκεται σε μία από τις πλέον δύσκολες περιόδους της ιστορίας της.
Βιώνει τη χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών έχοντας στο πηδάλιό της μία κυβέρνηση που μοιάζει με τον Κολόμβο….
‘Οταν ξεκίνησε δεν ήξερε που πήγαινε, όταν έφτασε δεν ήξερε που ήταν και τώρα δεν ξέρει πως θα γυρίσει…
Μία κυβέρνηση που μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες μεταμορφώθηκε και χωρίς κανέναν ενδοιασμό καταπάτησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

΄Οσον περνά ο καιρός οι ΄Ελληνες καταλαβαίνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι η τελευταία μεγάλη ελπίδα και της χώρας και του΄ Εθνους.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένο ότι θα κληθεί σύντομα από το λαό να οδηγήσει την πατρίδα σε απάνεμα νερά και να ξαναφέρει ελπίδα και χαμόγελο στα χείλη όλων μας και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.

Η παράταξή μας και άλλες φορές στην ιστορία του Νεοελληνικού έθνους, έχει κληθεί να βγάλει τη χώρα από τα μεγάλα αδιέξοδα ,που την οδήγησαν οι λαϊκισμοί και οι δημαγωγίες.
΄Ετσι θα συμβεί και τώρα.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός είναι ο άνθρωπος που πάνω του στρέφονται τα μάτια και οι στοχασμοί όλων μας.
Και αν για το ΄Εθνος ο πρόεδρος της ΝΔ είναι η ύστατη επιλογή για να μην επέλθει η καταστροφή και για να επιστρέψει η ανάπτυξη και η προκοπή,για τους Μεσσήνιους αποτελεί καθήκον και υποχρέωση η στήριξή του.

΄Εχει αναλάβει το βαρύ φορτίο να ετοιμάσει το δικό του σχέδιο εξόδου από την κρίση και παράλληλα να ετοιμάσει το κόμμα για την επιστροφή του στην πολιτική εξουσία.
Και τα δύο είναι επίπονα και θα βρουν πολλά εμπόδια.

Οι ΄Ελληνες περιμένουν μία αναγεννημένη Νέα Δημοκρατία, απαλλαγμένη από λάθη και βαρίδια και με ένα νέο σχέδιο διακυβέρνησης για να της αναθέσουν την τύχη της χώρας μας.
Σε αυτή την νέα περίοδο του κόμματός μας δεν χωρούν ανούσιοι ανταγωνισμοί, πισώπλατα μαχαιρώματα και συμπεριφορές κομματαρχών.
Τα στελέχη δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλούμε εξ ονόματος του , αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί όλους τους Μεσσήνιους συμπατριώτες και ισότιμους φίλους του.
Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά την πίκρα που υπάρχει στις καρδιές τω ν απλών ανθρώπων και αγωνιστών του κόμματος για τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Για τους παράγοντες που πάντα θεωρούσαν το κόμμα δικιά τους υπόθεση και έκλειναν τον δρόμο στα μέλη και τους φίλους μας.
Για συμπεριφορές που προσέβαλαν την αξιοπρέπεια και το φιλότιμο των Νεοδημοκρατών.

Στην πορεία που έχουμε να διανύσουμε χρειάζονται όλοι. Και οι παλιοί και οι νέοι. Δεν περισσεύει κανείς και σεβασμός στο πρόσωπο του Προέδρου κατ’ αρχήν, σημαίνει ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα με την συμπεριφορά του να απογοητεύει τους πολίτες που στρέφουν το βλέμμα τους στην Νέα Δημοκρατία και ελπίζουν σ΄αυτήν.-

Αντωνία Μπούζα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger