3/5/11

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ -ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Ένστολος Αστυνομικός θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν το εν δέκατο του μισθού του να να υπερασπιστεί τους Νόμους του Κράτους, τον όρκο που έχει δώσει και το κύρος της στολής που φοράει στη δικαιοσύνη...

Ο αρμόδιος Υπουργός πρέπει άμεσα να προωθήσει ρύθμιση « Μη υποχρέωσης καταβολής παράβολου από Αστυνομικούς όταν υποβάλουν εγκλήσεις και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ.........

Μια μέρα λοιπόν ένα ζευγάρι δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που ήταν σε υπηρεσία και περιπολούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ,δέχθηκε φραστική επίθεση με ακατονόμαστες φράσεις και χειρονομίες από διερχόμενο οδηγό δικύκλου .
Προσβεβλημένοι οι Αστυνομικοί κατεδίωξαν και συνέλαβαν τον υβριστή τους και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να του υποβάλλουν μήνυση....

Όμως προς δυσάρεστη έκπληξή τους ο Αξ/κός Υπηρεσίας παρότι προσφέρθηκε άμεσα να «πάρει» τη μήνυση τους αξίωσε – ως όφειλε από το νόμο - την καταβολή από τους μηνυτές του προβλεπόμενου παραβόλου των εκατό (100) ευρώ!!!!!. Δεν είχαν τόσα χρήματα οι αστυνομικοί και έτσι ο υβριστής αφέθηκε ελεύθερος και φεύγοντας συνέχιζε να βρίζει και να προκαλεί μπας και χάσουν και την ψυχραιμία τους οι Αστυνομικοί και τον βρίσουν ή τον κτυπήσουν και από μηνυόμενος να γίνει και μηνυτής!!!!
Αυτή είναι η μέριμνα της Πολιτείας για τους εργαζομένους Αστυνομικούς και έτσι προστατεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών!
Τελικά έχει χαθεί παντού η μπάλα ! σε όλους τους τομείς! Ούτε για τα στοιχειώδη δεν είναι ικανη αυτή η Κυβερνητική πλειοψηφία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger