4/5/11

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;


Η σύγκρουση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο , που είναι το μακρύ χέρι του ΠΑΣΟΚ στον έλεγχο ουσιαστικά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, έφερε στο φως το πρόχειρον του νομοθετήματος του Καλλικράτη .Δεν είναι δυνατόν παιχνίδια ισχύος και επικράτησης να είναι βαρίδια στην ομαλή λειτουργία του νέου θεσμού, που επιβάλλεται παρά τα αρνητικά του στοιχεία, να επιτύχει προς όφελος του τόπου και των πολιτών.
Τελικά άδολος και ακομμάτιστος πατριωτισμός επί της ουσίας δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ποτέ .Τα παιχνίδια εξουσίας στην πλάτη των πολιτών καλά κρατούν.
Η σκληρή στάση του Περιφερειάρχη ,που χαρακτήρισε "διορισμένο υπαλληλάκο" τον κ.Αποστολόπουλο μας εξέπληξε! Φανταστείτε τις παρασκηνιακές πιέσεις που υπήρξαν!!
Τελικά η απορία όλων μας είναι: προς τι όλο αυτό το μπάχαλο , με τις υπηρεσίες, τις χρηματοδοτήσεις, τις αλλαγές σε Δήμους και Περιφέρειες όταν πάνω απ΄όλους είναι ο δοτός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης;ο οποίος με προσχήματα δημιουργεί κωλύματα στην ομαλή λειτουργία του νέου θεσμού;Πως θα περπατήσει άραγε η ομάδα του κ.Τατούλη , που επί της ουσίας αποτελείται από στελέχη προερχόμενα από το σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Πελοπόννησο; Είδομεν!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger