15/5/11

Εγκληματικοί χειρισμοί του υπουργείου Εξωτερικών στη Θράκη


Πρακτική εκπαίδευση στην αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων παρέχει πλέον ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας στους νέους διπλωμάτες της Άγκυρας. Όπως αποκαλύπτεται και από την επίσημη ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών, η πολυήμερη περιοδεία εξήντα σπουδαστών της Διπλωματικής Ακαδημίας της Τουρκίας στον άξονα Θράκη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη έγινε όχι μόνο εν γνώση αλλά και με την άδεια του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, αποδεχόμενο σχετική πρόταση του Ahmet Davutoglu!
Η πολυμελής ομάδα των νέων Τούρκων διπλωματών που επισκέφθηκε τη Θράκη με μοναδική συνοδεία το Τούρκο πρόξενο Κομονητής, η δράση του οποίου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα πλαίσια των καθηκόντων του, ενημερώθηκε για τα δήθεν “προβλήματα” της μουσουλμανικής μειονότητας και συναντήθηκε με μέλη παράνομων τουρκοσυλλόγων (Τουρκική Ένωση Ξάνθης, Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής).
Η ανεκδιήγητη χιλιοειπωμένη φράση ότι “η Ελλάδα δεν έχει να αποκρύψει τίποτα σε οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας της” πέρα από δηλωτική αδυναμίας, είναι πρωτίστως ένδειξη κακής αξιολόγησης και αντίληψης του συμβολισμού των τουρκικών κινήσεων. Πότε θα μάθουν οι φωστήρες του ΥΠΕΞ ότι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι είναι αυτή της ισχύος


strategyreport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger