27/5/11

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Με επένδυση στο φόβο και την αγωνία των Ελλήνων προσπάθησε ο Πρωθυπουργός κ.Παπανδρέου , να περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που επιβάλλει σκληρή και άδικη φορολόγηση στους αδυνάτους και στα χαμηλά εισοδήματα.
Στη λάθος πολιτική που ακολουθεί ήθελε συνενόχους και τις αντιπολιτεύσεις της Χώρας.
Συναίνεση όμως σημαίνει συνενοχή και εκτός του Καρατζαφέρη που καραδοκεί για θέση εξουσίας , ουδείς άλλος του την προσέφερε.
Ακούσαμε όλο αυτό το διάστημα σενάρια επί σεναρίων , δήθεν διαρροές για μη καταβολή της 5ης δόσης και στάση πληρωμών, για επαναφορά στη δραχμή, για αναδιάρθρωση του χρέους κλπ , διογκώνοντας έτσι την ανησυχία και τον πανικό!
Αυτό που περιμένουν οι Έλληνες και πρέπει άμεσα να το καταλάβει η Κυβέρνηση,είναι η παραδοχή της αποτυχίας τους και η αλλαγή ρότας.
Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ζήτησε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Σαμαράς και μείωση των φορολογικών συντελεστών!
'Αμεσα και ευέλικτα , προκειμένου να περισώσουμε έστω και τώρα ότι μπορεί να περισωθεί.
Τη συναίνεση στον Πρωθυπουργό, την έδωσαν οι Έλληνες!
Φαντάζεται κανείς να τολμούσε άλλος Πρωθυπουργός να θίξει έστω και επιδερμικά τα δικαιώματα συντεχνιών και να μη γινόταν σεισμός;
Επειδή όμως η πλειοψηφία των συνδικαλιστών πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ δεν αντέδρασε επί της ουσίας κανείς.
Απλά διαχειριστικές κινητοποιήσεις για τα προσχήματα είδαμε!
Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ακόμη και τα πιό απλά και ανώδυνα μέτρα, ξεσήκωναν θύελλα αντιδράσεων, με πρωτεργάτη του λαϊκισμού και της υπερβολής, τον κ.Παπανδρέου.
Εκ του αποτελέσματος διεφάνη, πως ούτε ως επικεφαλης της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε στο ύψος της αποστολής του , ούτε ως Πρωθυπουργός της Χώρας.
Αυτή την κίνηση που έκανε εκ του πονηρού σήμερα αναζητώντας συνενόχους στην αποτυχημένη πολιτική που εφάρμοσε, έπρεπε να την έχει κάνει προτού υπογράψει το μνημόνιο και καταδικάσει την Ελλάδα!Τότε έπρεπε να αναζητήσει τη συναίνεση και τη βοήθεια .
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, δεν αποδέχεται την αποτυχία του και προσπαθεί να ολοκληρώσει το έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων!
Ποιός Έλληνας άραγε εμπιστεύεται αυτή την Κυβέρνηση να διαχειρισθεί το ζήτημα της αξιοποίησης της Δημόσιας περιουσίας , που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει,τον πλούτο της Ελλάδος;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger