6/6/11

Εκβιάζουν τους βουλευτές που αποστασιοποιήθηκαν με εκλογές


Άρον άρον το μεσοπρόθεσμο
Το έχει ξανακάνει ο Πρωθυπουργός και πέτυχε! Στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές , εκβίασε το λαό με τις εκλογές, τώρα εκβιάζει τους αντιρρησίες βουλευτές του.

Βιαστικά και χωρίς πολλά- πολλά ολοκληρώνουν τις διαδικασίες για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Μνημονίου, εντός της εβδομάδας, για να αποφύγουν όσο μπορούν τις αντιδράσεις...

Η κρισιμότερη εβδομάδα του 2011 για την κυβέρνηση θεωρείται αυτή που ξεκινά ενόψει της κατάθεσης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή.

Το ζήτημα που έχουν θέσει οι 16 καθώς και οι δημόσιες τοποθετήσεις κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών δημιουργούν εκνευρισμό στο Μαξίμου , που επιζητεί να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Οι διαρροές για ουσιαστική παράδοση των υπουργείων στους ελεγκτές της τρόικας φορτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην Κυβέρνηση.

Αύριο Δευτέρα συγκαλείται το άτυπο υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τις οποίες το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας -Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και το απόγευμα της ίδιας μέρας συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Την Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου.

Στην άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι προτάσεις του οικονομικού επιτελείου για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2012-2015, καθώς και τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με τους εκπροσώπους της τρόικας για τον περιορισμό του ελλείμματος του 2011.
moriasnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger