5/7/11

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΡΑΖΩ


Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ

Για την απεργία που πραγματοποιούν χθες και σήμερα οι μηχανικοί του Εμπορικού Ναυτικού ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης,δήλωσε: «Χιλιάδες επιβάτες της ακτοπλοΐας παραμένουν εγκλωβισμένοι σε διάφορα ελληνικά λιμάνια, παρακολουθώντας «εκστασιασμένοι» τα τεκταινόμενα. ΄Οσο για την κυβέρνηση, λάμπει διά της απουσίας και της αδυναμίας της να προηγηθεί των εξελίξεων ή έστω να τις παρακολουθήσει».
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις διαμαρτυρίες των πολιτών : «΄Αλλο -και βεβαίως σεβαστό- το δικαίωμα της απεργίας και άλλο η αυθαιρεσία, που πλήττει τους ίδιους τους πολίτες και το συλλογικό συμφέρον».
Εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
29 Ιουνίου 2011

Επειδή υπηρέτησα με συνέπεια το Μεσσηνιακό τουρισμό και πάντοτε παρακολουθώ και αγωνιώ για την ανοδική του πορεία, αποφάσισα να γράψω επώνυμα την άποψή μου στο Moriasnews.gr για τα προβλήματα που κατά τη γνώμη μου αντιμετωπίζει ο Ελληνικός τουρισμός το φετινό καλοκαίρι τα οποία και δυναμιτίζουν τις καλές του προοπτικές.
Σκοπός του άρθρου ήταν να αναδειχθεί η λάθος ακολουθούμενη Κυβερνητική πολιτική, που δικαίως εξεγείρει τους πολίτες αλλά συγχρόνως και το εγκληματικό λάθος της κυβέρνησης, να αυξήσει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 23%.
Είναι γνωστό ότι πάντα γράφω επώνυμα και με παρρησία τις απόψεις μου.
Αυτό το κάνω από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο χώρο της αιρετής αυτοδιοίκησης.
Και θα συνεχίσω να το κάνω όποιο και αν είναι το κόστος.
Δεν θα αντιδικήσω με κανένα ανώνυμο blog και δεν έχει και νόημα μία τέτοια αντιδικία.
Εγώ δεν κρύφτηκα ούτε θα κρυφτώ ποτέ πίσω από την ανωνυμία για να εξυπηρετήσω συμφέροντα συγκεκριμένων προσώπων.
Ότι έχω να πω θα το λέω δημόσια.
Είναι δε καταφανέστατο, από τα δύο αποσπάσματα που παραβάλω , πως όχι μόνο δεν είναι οι απόψεις μου έξω από τις πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ,αλλά με συνέπεια τις υπηρετώ.
Η Νέα Δημοκρατία και όταν ήταν στην κυβέρνηση αλλά και τώρα, έχει σταθερή θέση και για τα λιμάνια και για τον τουρισμό και θεωρεί και τους δύο κλάδους δηλ. τη ναυτιλία και τον τουρισμό ως τους σημαντικότερους για την ενίσχυση της Ελληνικής οικονομίας.
Αν λοιπόν κάποιοι ανησυχούν για το αν θα είμαι υποψήφια ή όχι, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα, αλλά δικό τους.
Τους υποψηφίους του κόμματος της Ν.Δ. δεν θα τους επιβάλουν τα blogs ,αλλά θα τους και ο επιλέξει το κόμμα και ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς.
Εξάλλου μικρός τόπος είναι ο δικός μας και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.
Θεωρώ ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και όλοι πρέπει να κρινόμαστε από τους δημοσιογράφους, τους blogers και το λαό.
Αλλά και οι κρίνοντες κρίνονται από την αξιοπιστία τους και από το αν υπηρετούν την αλήθεια. Η εμμονή συγκεκριμένων κύκλων στο πρόσωπό μου, με συνεχείς αναφορές και σχόλια καταδεικνύει πολλά.
Όσον αφορά την ουσία ,με το άρθρο μου, απλά εξέφρασα αυτό που λέει η κοινή λογική, ότι πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόριν οφθαλμού τη «βαριά βιομηχανία μας» ,που είναι ο τουρισμός μας.
Ευχαριστώ
Αντωνία Μπούζα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger