15/7/11

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Τ.Σ.


κ.Μπεγλίτη οφείλετε να αναζητήσετε ευθύνες!
Αδυναμία να σταθεί στα πόδια του το πιό κερδοφόρο Ταμείο και αγνοώνται οι δικαιούχοι!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Μπεγλίτης πρέπει να δώσει σαφείς απαντήσεις για τη μη καταβολή του μερίσματος του ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ στους δικαιούχους μερισματούχους , οι οποίοι αγωνιούν για τη συνέχεια και αγνοούνται επιδεικτικά από τους αρμόδιους.

Συγκεκριμένα, στους δικαιούχους του ΜΤΣ ενεργείται πληρωμή των μερισμάτων τους,κάθε τρίμηνο προκαταβολικά, με προγραμματισμένη ημερομηνία καταβολής του την 5η ημέρα των μηνών Ιανουαρίου, Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου.

Ενώ έχει παρέλθει ο χρόνος καταβολής ,ουδείς αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει τόσους πολίτες για το λόγο της καθυστέρησης.

Πρόκειται για ένα ταμείο , το οποίο από λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς και ανυπαρξία ορθής και κερδοφόρας διοίκησης, από ιδιαίτερα κερδοφόρο έφτασε σε σημεία οριακά ,χωρίς να είναι σε θέση να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Αυτήν την περίοδο που πλήττεται βάναυσα το εισόδημα των εργαζομένων και εν μια νυκτί αλλάζει επί το χείρον η ζωή των Ελλήνων, οφείλει ο κ.Μπεγλίτης να αποστείλει τουλάχιστον στον Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που στοιχειοθετούν την κακή διαχείριση της περιουσίας του εν λόγω Ταμείου και να αναζητηθούν ευθύνες.Οι μερισματούχοι κατέβαλαν κανονικά τις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζονται ως παρίες από το ίδιο το Ταμείο , αλλά και την Κυβέρνηση που απλώς αναγνωρίζει το πρόβλημα.Λύσεις απαιτούνται και αναζήτηση ευθυνών!


Αντωνία Μπούζα


Τακτική αρθρογράφος του Moriasnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger