30/8/11

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ


H επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι το απαύγασμα της επίπονης προσπάθειας της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς σας, του σκληρού και δύσκολου αγώνα σας.
Με αγωνιστικότητα , στερήσεις σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο , κάνατε το επόμενο βήμα για την επαγγελματική και κοινωνική σας ανέλιξη.
Αυτό που μένει τα επόμενα χρόνια, είναι να κεφαλοποιήσετε προς όφελός σας, τις γνώσεις στο επιστημονικό πεδίο που επιλέξατε να ακολουθήσετε και να κατορθώσετε αλώβητοι από αρνητικές επιρροές και εμπόδια να πετύχετε τους στόχους σας.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από νέους , συγκροτημένους και συνειδητοποιημένους επιστήμονες ,ιδίως αυτήν την περίοδο που πλήττονται θεσμοί και αξίες.
Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου , να εκφράσω τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τις οικογένειές σας και στους καθηγητές σας, για την επιτυχία σας.
Αλλά και στους νέους που σε αυτήν τη φάση της ζωής τους δεν πέτυχαν αυτό που είχαν ονειρευτεί , θα ήθελα να τους συστήσω αυτοσυγκράτηση και επ΄ουδενί λόγο απογοήτευση.
Εξ΄ άλλου οι επιτυχίες στη ζωή δεν κρίνονται μόνο σε μια στιγμή.
Θα δοθούν πολλές ευκαιρίες , αρκεί να υπάρχει αισιοδοξία και πείσμα για κάτι καλύτερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger