11/2/12

Δύσκολη ώρα της πατρίδας και συμπεριφορές πολιτικώνΠόσο υποκριτικά ηχούν στ΄αυτιά μου φίλοι μου τα λόγια όσων βλέπουν μόνο τις δημοσκοπήσεις αυτήν τη δύσκολη ώρα της πατρίδας! Ερωτώ , στο πρώτο μνημόνιο που μας οδήγησε σ΄αυτόν το μονόδρομο της απελπισίας, ρώτησαν οι ...νεόμαγκες του Ελληνικού κοινοβουλίου αν τα μέτρα που ελήφθησαν , είναι σύννομα με την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία;
Ζήτησαν τότε, όταν υπέγραφαν το αρχικό δεσμευτικό για την Ελλάδα μνημόνιο, που μας οδήγησε στο σημερινό παραλογισμό απόφαση του Ελεγκτικού συνεδρίου ; Φυσικά όχι , διότι ούτε καν μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν.
Απεχθή, δυσβάσταχτα ,χωρίς σαφή προοπτική και οριοθέτηση του τέλους τα μέτρα αυτά τα οποία πρέπει να αποδεχτούμε.Αποτέλεσμα της τραγικής πολιτικής της 2ετίας.
Περιμένω όμως από όλους , όσους ....σηκώνουν ανάστημα σήμερα μέσα στα αποκαϊδια της Ελλάδας , να προτείνουν την άλλη λύση, τη λύση διεξόδου μας.Όσο ακούω μόνο υστερικές κραυγές λαϊκισμού και εξυπηρέτησης εμφανώς κομματικών συμφερόντων , φοβάμαι για το αύριο της Ελλάδας και των Ελλήνων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger