7/4/12

Μέρος ομιλίας Αντωνίας Μπούζα στην εκδήλωση της ΝΟ.ΔΕ.Μεσσηνίας


Η χώρα μας πέρασε από συμπληγάδες αυτά τα 2 ½ χρόνια εξ αιτίας της ανεύθυνης πολιτικής του ΠΑΣΟΚ , που κληροδότησε σε όλους τους Έλληνες βαρύ και ασήκωτο φορτίο. Οδεύουμε στην τελική ευθεία όπου ο λαός θα έχει τον τελευταίο λόγο για να αποφασίσει για την μελλοντική πορεία του,
Έχουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες πως σ΄αυτές τις εκλογές θα εμπιστευθούν τη φιλελεύθερη παράταξη και θα κλείσουν τ΄αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού της οργής και της ανέξοδης διαμαρτυρίας.
Εμείς στη ΝΔ με υπευθυνότητα θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας με στόχο τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών, την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων προκειμένου να καλυφθούν οι εισοδηματικές απώλειες των χαμηλοσυνταξιούχων και των χαμηλόμισθων.
Πέρασαν 2 ½ δραματικά χρόνια για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους , τους οποίους συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να τρομοκρατούν τα ΜΜΕ, πως τον Ιούνιο θα έχουν οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων για τα 11,5 δις που απαιτούνται για τη διετία 2013-2014.
Επειδή εμείς στη ΝΔ θέλουμε να κοιτάζουμε κατάματα τους Έλληνες δηλώνουμε πως η πολιτική για εμάς είναι πράξη ευθύνης και πως ότι λέγεται προεκλογικά πρέπει να τηρείται μετεκλογικά.
Συγκεκριμένα άμεσα μέτρα θα γίνουν πράξη αμέσως μόλις η ΝΔ γίνει Κυβέρνηση , προκειμένου να μη θιγούν άλλο οι ασθενέστεροι αλλα και η οικονομία μας να ορθροποδήσει.
..................................................................................
..................................................................................
Πιστεύουμε στη Ν.Δ. πως θα καταφέρει να ανατάξει την οικονομία της πατρίδας μας και θα τη βγάλει από το τέλμα της κρίσης.
Πιστεύουμε στο δρόμο της υπευθυνότητας, της ελπίδας και της προοπτικής που εγγυάται μόνο η παράταξή μας και ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger