14/7/12

Το σύγχρονο Μεσσηνιακό "γεφύρι της Άρτας" και η υπανάπτυξη της Μεσσηνίας


Ιδιαιτέρως άσχημο το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες των Μεσσηνίων με το θέμα που πολύπαθου δρόμου στο κομμάτι Τσακώνα -Θουρία !
Προτού το παραδώσουν λέγεται πως έχουν έτοιμα και...διόδια!!! Ως φαίνεται τα πάντα έχουν παραδοθεί στα μεγάλα συμφέροντα σ΄αυτόν τον τόπο , διότι κάποιοι δε φρόντισαν όταν έπρεπε, να διασφαλίσουν και τα συμφέροντα των πολιτών που θα χρησιμοποιούν τις οδούς αυτές.
Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία σε μία απόσταση 85 χιλιομέτρων που είναι η Τρίπολη από την Καλαμάτα, παρά τις τόσες υποσχέσεις που είχαν δοθεί δεκαετίες πριν, να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο δρόμος και να έχει δοθεί η ανεξέλεγκτη εκμετάλλευσή του, βορά στις ορέξεις των μεγαλοεργολάβων οι οποίοι ετοιμάζουν καθε 30 χιλιόμετρα να τοποθετήσουν και διόδια!!!!!!!!!!!!
Βέβαια παγκόσμια πρωτοτυπία είναι να μην έχουμε λύσει και το μέγα πρόβλημα των σκουπιδιών εν έτη 2012 ,να έχουμε ακόμη ανέξέλεγκτες χωματερές , να έχουν κατασπαταληθεί δις ευρώ και να ...αισθανόμαστε υπερήφανοι που τώρα υποτίθεται ...βάζουμε τις βάσεις επίλυσης!!
Όπως και παγκόσμια πρωτοτυπία είναι κάποιοι να εμμένουν να κάνουν ...καρβουνοπεριοχή την πανέμορφη Πυλία και να μεταχειρίζονται ...τερτίπια να περάσουν αυτές τις απόψεις!
Την άλλη φορά αγαπητοί συμπατριώτες ,ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν ψηφίζουμε , διότι τις λάθος επιλογές μας τις βρίσκουμε μπροστά μας στην καθημερινότητά μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger