19/8/12

Προσοχή...προσοχή !!!!!


Δημοσιεύματα φέρουν την Κυβέρνησή μας να προχωρά άρον άρον σε αποκρατικοποιήσεις , σε ξεπούλημα των....ασημικών μας και μάλιστα σε χαμηλές τιμές , λόγω της απαξίωσής τους το διάστημα της μεγάλης ύφεσης και αυτό χωρίς να έχουμε στα χέρια μας πριν κάτι απτό ,για τις προθέσεις των υποτιθέμενων εταίρων μας !
Εδώ ακούγονται φωνές ακόμη και για επιστροφή στη δραχμή μέσα στην Ευρώπη για την περίπτωση της Ελλάδας.Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί διότι το δίλημμα είναι πολύ μεγάλο και δεν πρέπει να μη λαμβάνονται υπ΄όψη οι αντοχές της κοινωνίας.
Πρώτα απ΄όλα πρέπει να επαναφέρουμε το αίσθημα δικαίου στην Ελλάδα , με κινήσεις τέτοιες που θα  κάνουν τους Έλληνες να ξαναπιστέψουν στη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία .
Με το λαθρεμπόριο καυσίμων που θα το καταπολεμούσαμε και θα έφερνε έσοδα της τάξης των 400 έως 700 εκατ. ευρώ ετησίως, στα δημόσια ταμεία τι έχουμε κάνει;
Με το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων σε ποία φάση βρισκόμαστε;
Με τη μείωση της αποζημίωσης των Ανεξάρτητων Αρχών που οι αμοιβές τους προκαλούν τους δοκιμαζόμενους Έλληνες τι κάναμε;
Με τη μείωση των μετακλητών υπαλλήλων προχωράμε;
Με τα 5 δις που προσδοκούμε να κερδίσουμε απο την αξιοποίηση του Ελληνικού τι κάνουμε;
Με τη μείωση του Φ.Π.Α τι έχουμε κάνει;
Προβληματίζομαι να βλέπω πως κινούμαστε πάλι γύρω από τα γνωστά και εύκολα δηλ.περικοπές σε μισθωτούς,συνταξιούχους, εφεδρείες κλπ
Προσοχή , προσοχή λοιπόν και άμεσες ενέργειες διότι ο κόσμος στενάζει !!

1 σχόλια:

Analipsis News είπε...

Αντωνια μου!!! σιγα τον δισκο μην σπασουν τα ποτηρια...Οταν σου τα λεγα ξερεις πως μ αποκαλεσες...το θυμασαι πιστευω...και που σαι ακομα να δεις τι προβληματισμο θα βγαλεις...φιλια...αλλα τα περισσοτερα στον Νικολα.

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger