23/8/12

Θα μπει φρένο στους....Γουλιμήδες;


Επειδή κάποιες φορές η ευγένεια , η ηπιότητα και η φιλική προσέγγιση θεωρείται αδυναμία και πιθανόν λιποψυχία , θεωρώ πως από το προσωπικό μου βήμα κατάθεσης απόψεων, προβληματισμών και διαλόγου έχω το δικαίωμα  να κάνω κάποιες επισημάνσεις.
Οι ανάγκες του τόπου απαιτούν να βρίσκονται στο προσκήνιο πρόσωπα που έχουν επιδείξει ζήλο, αγάπη γι΄αυτό που κάνουν ,ικανότητες και να έχουν αποδοχή από την κοινωνία έχοντας ζυμωθεί στα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου.
Επειδή παρά το ότι βρισκόμαστε σε δεινή οικονομική θέση και έχουμε εμφανές έλλειμμα αξιοπιστίας και κρατικής ευελιξίας ,μάλλον αυτό ως φαίνεται δεν έχει γίνει κατανοητό και έτσι ακούμε και βλέπουμε ...διάφορα......
Ειλικρινά ελπίζω να σταματήσει η ...βιομηχανία Γουλιμήδων , σύμφωνα με την περίφημη φράση  του μεγάλου Χαριλάου Τρικούπη, που κυριαρχεί και μόνο αποθαρρύνει και ενοχλεί τις υγιείς δυνάμεις του συστήματος.
Ζητώ δημοσίως και ευθαρσώς να σταματήσουν οι κινήσεις σε κλειστές θύρες και όσοι έχουν να επιδείξουν έργο και  έχουν προσφέρει ,να αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη ευγένεια και προσοχή !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger