9/8/12

Όχι άλλες περικοπές στις ήδη εξαθλιωμένες συντάξεις


Οι πολιτικές του παρελθόντος που οδήγησαν τη Χώρα στην τραγική κατάσταση του σήμερα , κάνουν το έργο της σημερινής Κυβέρνησης δύσκολο και ιδιαιτέρως απαιτητικό.
Όλοι καταλαβαίνουμε πως επιβάλλεται να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας.
Σκληρά τα μέτρα , σκληρή η φορολόγηση των πάντων και ιδιαίτερα της ακίνητης περιουσίας σε μία Χώρα όπου υπάρχει η παράδοση της ατομικής ιδιοκτησίας που έχει αποκτηθεί με στερήσεις και πολύ δουλειά, αλλά δυσβάσταχτες οι συνεχείς μειώσεις των πενιχρών εισοδημάτων.
Αυτό που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που αφουγκράζονται την αγωνία της κοινωνίας , είναι να ενημερώνουν για τις ανοχές του κόσμου και τη διόγκωση της ανησυχίας για το αύριο!
Έτσι οι προτάσεις για τις περικοπές στις συντάξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας , τρομάζουν τους Έλληνες.
Οι συντάξεις είναι το απόσταγμα της δουλειάς των ανθρώπων του μόχθου, που δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν ιδιαίτερες καταθέσεις και έσοδα από άλλες πηγές και αποτελούν το μοναδικό τους εισόδημα.
Απαιτείται αναθεώρηση λογικών καταφυγής πάλι στην εύκολη λύση και σχεδιασμού περικοπών εκ νέου των ισχνών υπολειμμάτων τους. 
Πρέπει να αναζητηθούν από αλλού τα χρήματα που απαιτούνται για τα 11,5 δις , διότι κάποιοι ίσως δεν έχουν αντιληφθεί πως η φτωχοποίηση των συνταξιούχων έχει ήδη συντελεστεί και οποιαδήποτε επιπλέον περικοπή θα οδηγήσει στην εξαθλίωσή τους.
Ας μη γίνουν πάλι οι συνταξιούχοι οι Ιφιγένειες των απαιτήσεων της δανειακής σύμβασης!
Φυσικά είναι επαινετές οι επιδόσεις συμμαζέματος της σπατάλης , της ανάδειξης όσων κερδοσκοπούσαν σε βάρος της Ελλάδος και του ξεκαθαρίσματος των πραγματικών δικαιούχων συντάξεων , επιδομάτων κ.λ.π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger