6/10/12

Παναγόπουλος και Λαφαζάνης:Παραδείγματα προς αποφυγήν


Αρθρογραφία: Αντωνία Μπούζα

Πολλοί ίσως βιαστούν να πουν πως η κριτική πηγάζει από την εκ διαμέτρου αντίθετη προσέγγιση απόψεων και θέσεων πολιτικής .
Δεν επιθυμώ να φανώ ως άτομο που βλέπει μόνο τη "δική" του αλήθεια , όπως δυστυχώς κάνουν κάποιοι που επιθυμούν διακαώς να κυβερνήσουν την πατρίδα μου.
Όλος αυτός ο πρόλογος έγινε προκειμένου να σχολιάσω τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έκαναν εμφανή την υποκρισία ορισμένων πολιτικών δυνάμεων και συνδικαλιστικών στελεχών.
Οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων που έχουν όλα τα δίκια του κόσμου επειδή εργάζονται και δεν πληρώνονται , επιβάλλεται να βρουν άμεσα τη λύση στο πρόβλημά τους.
Δυστυχώς όμως και αυτή η δικαιη διαμαρτυρία που μπορούσε να λήξει ομαλά και να αναζητηθεί με ήπιο τρόπο η βέλτιστη λύση, "καπελώθηκε" και οδηγήθηκε στα άκρα ,από τους προθύμους μόνιμους συμπαραστάτες, όποιας μερίδας πολιτών κι αν διαμαρτύρεται, για όποιο λόγο κι αν το κάνει, όπου και με όποιον τρόπο το κάνει!
Δίπλα στους όποιους διαμαρτυρόμενους παραμονεύουν σχεδόν πάντα,για δημοσιότητα και προσπορισμό ωφελειών, κάποιοι πολιτικοί ή κάποιοι συνδικαλιστές.
Ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ -αμφίβολο αν έχει εργαστεί ποτέ του- και ο κ.Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ προσέτρεξαν ή να κάνουν δηλώσεις ή να παρευρεθούν στη διαμαρτυρία , διότι όπως λέει κι ο λαός "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".
Ο κ.Παναγόπουλος με οξύ ύφος, με βαρύγδουπες εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον της Αστυνομικής βίας που έζησαν οι ...εισβολείς στην καρδιά της Ελληνικής Εθνικής άμυνας και με άμυαλες και προκλητικές δηλώσεις έριχνε λάδι στη φωτιά!
Ο κ.Λαφαζάνης που την έχει δει ως ο ...Ρομπέν του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις και συμπεριφορές που ακολουθεί, τρομάζει ακόμη και τον πιο αποστασιοποιημένο πολιτικά, διότι δεν τον βρίσκεις πουθενά.
Είναι με όλους ...γενικά! Με όποιον δε διστάζει να δημιουργήσει συνθήκες όχλου, με όποιον βιαιοπραγεί, με όποιον έχει συλληφθεί για τυφλή βία κλπ
Ο κ.Τσίπρας , απεναντίας την ίδια ημέρα δήλωσε με έμφαση " πρέπει να μπει μια τάξη, να εφαρμοστεί η νομιμότητα. Είναι βασικό συστατικό της δημοκρατίας " κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Εύλογη λοιπόν η απορία μου για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και της στρεβλής λογικής του επαγγελματία συνδικαλιστή .
Κουβέντα δεν ακούστηκε για την αρνητική διάσταση που πήρε το θέμα της εισβολής και της προβολής σε όλον τον κόσμο της εικόνας πως είναι διάτρητη η Εθνική μας Ασφάλεια.Πως σπαρασσόμαστε σαν λαός και πως είμαστε ιδιαιτέρως ευάλωτοι !
Συγχαρητήρια λοιπόν τα καταφέρατε !
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger