25/11/12

Απαντώντας στο επίκαιρο ερώτημα του BEST TV


Προς το δημοσιογραφικό πόρταλ και την τηλεόραση BEST TV  Μεσσηνίας.

Ο παρακάτω κείμενο είναι  η δική μου απάντηση στo ερώτημα που μου θέσατε.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Η Μεσσηνία γνωρίζει καλά ποίες πολιτικές δυνάμεις έχουν προωθήσει αποτελεσματικά τα μεγάλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης ή ακόμη και σε πιο προπαρασκευαστικά στάδια στον τόπο μας .

Βιωματικά οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν κυριολεκτικά ζήσει στο πετσί τους την ανακολουθία λόγων και έργων προηγούμενων Κυβερνήσεων, αλλά και τον αρνητισμό πολιτικών προσώπων και αυτοδιοικητικών παρατάξεων, σε οτιδήποτε έχει σχέση με ανάπτυξη και επενδύσεις στη Μεσσηνία.

Γνωρίζει πως στελέχη της παράταξης της Ν.Δ. με αγώνα και ιδιαίτερο ζήλο, έχουν πετύχει να ενταχθούν και να προχωρήσουν σημαντικά για τον τόπο και την ανάπτυξή του έργα.

Με λίγα λόγια η Νέα Δημοκρατία έχει βάλει ανεξίτηλα τη δική της σφραγίδα στη Μεσσηνία που είχε εγκαταλειφθεί και είχε βρεθεί στο περιθώριο εξ΄αιτίας πολιτικών επιλογών.

Το ενδιαφέρον, την αγάπη και τις πρωτοβουλίες του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την ιδιαίτερη πατρίδα του και την πολύ καλή δουλειά, χρόνια τώρα του βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου ουδείς είναι σε θέση να αμφισβητήσει και αν το προσπαθήσει, δε θα γίνει πιστευτός.

Θεωρώ όμως ότι σε μία Δημοκρατική Χώρα όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται, να βλέπουν τα γεγονότα από τη δική τους σκοπιά και να διατυπώνουν τις όποιες αντιρρήσεις και θέσεις έχουν.

Άλλωστε το να ακούγονται όλες οι φωνές, είναι ιδιαιτέρως υγιές σε ένα Δημοκρατικό πολίτευμα.

Πρόσφατα οι πολίτες αυτού του τόπου, που  και κρίση και άποψη έχουν, μετουσίωσαν σε στήριξη και αποδοχή τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, επιβραβεύοντας, όσα έχει καταφέρει μέσα στις αντιξοότητες της εποχής μας, να πετύχει για τον τόπο μας.

Θέση όμως την οποία πάντα υποστηρίζω με θέρμη είναι, πως το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη των παρατάξεων, μέλημα πρέπει να έχουμε τη σύγκλιση και τη σύνθεση και όχι την ατέρμονη τροφοδότηση αντιθέσεων και διαχωριστικών γραμμών.

Αντωνία Μπούζα
Αναπλ.Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ.
Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger