11/11/12

Όλοι μαζί για τον τόπο μας!


Κάπου διάβασα για την προσπάθεια συγκεκριμένων τοπικών αρχών για την ενδυνάμωση του τουρισμού μας και την ανάπτυξη προπαρασκευαστικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση επιχειρηματικών σχεδίων που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στον τόπο.
Ως ενέργεια απαραίτητη και ίσως καθυστερημένη, αν σκεφτεί κανείς ότι και πέρισυ υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον που δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε από κανέναν.
Eπειδή μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας εξ΄αιτίας των αστοχιών πολιτικής που εφαρμόσθηκαν διαχρονικά, θεωρώ ως τραγικό  να συνεχίζονται ακόμη και αυτήν την ώρα λογικές του τύπου..."κατόπιν δικών μου ενεργειών".
Αυτές οι λογικές υποβαθμίζουν τις όποιες προοπτικές του τόπου και συντηρούν το νοσηρό κλίμα του παρελθόντος όταν ζούσαμε πολεμικές... επειδή φάνηκε λίγο παραπάνω στα ΜΜΕ ο Α΄ ή ο Β΄αυτοδιοικητικός ή ο Α΄ή ο Β΄βαθμός ή άλλη Αρχή του τόπου.
Ας κατανοήσουν όλοι, ότι η υπερβολή στη διαφήμιση του ....όποιου έργου του καθενός και οι  λογικές της υπερέκθεσης στα ΜΜΕ, αηδιάζουν πλέον τους πολίτες, όταν μάλιστα αυτό γίνεται για ψύλλου πήδημα.
Οπότε καλό θα είναι να σταματήσουν κάποιοι να τρώγονται για το ποιός είχε την α ή β ιδέα που υλοποιήθηκε ή πρόκειται να υλοποιηθεί, να σταματήσουν να ....λιβανίζουν τα ...μεγάλα έργα και τις αποφάσεις που παίρνουν και με ταπεινότητα και ανιδιοτέλεια να δουλέψουν για το καλό του τόπου. Αληθινά πλέον δεν υπάρχουν ανοχές στην κοινωνία και η τυχόν εμμονή σε λογικές του παρελθόντος το μόνο που πετυχαίνει είναι να απαξιώνεται πέραν της πολιτκής και η αυτοδιοίκηση.
Όλοι μαζί ας κοιτάξουμε το συμφέρον του τόπου και το κατόπιν...δικών μου ενεργειών, ας το αφήσουμε στην άκρη.
Η παρουσία του καθενός από εμάς στα κοινά του τόπου κάποτε θα περάσει στη λήθη και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, που αναπόφευκτα θα αποδώσει τα του Κάισαρος τω Καίσαρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger