24/11/12

Πολεμικό κλίμα, με φόντο την αυτοδιοίκηση!


Εντείνεται ο "ανοιχτός" πόλεμος που έχει ξεσπάσει στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο, μεταξύ των ΜΜΕ.
Το κάθε ΜΜΕ δικαιούται να έχει ένα Α ή Β προσανατολισμό, δικαιούται να βλέπει θετικά ή αρνητικά μία Α ή Β πολιτική δύναμη, δικαιούται να θεωρεί ορισμένα πρόσωπα πως πληρούν τα δικά του στάνταρς στην άσκηση πολιτικής.
Οι μελλοντικές εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση και οι "εκλεκτοί" που θα υποστηρίξει τόσο η Κυβερνώσα παράταξη, όσο και η Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι η αιτία της ενσκήψασας  "πολεμικής" αντιπαράθεσης, που ζούμε το τελευταίο διάστημα.
Κάποιοι αισθάνονται απέραντη μοναξιά και ως φαίνεται, βαδίζουν ολομόναχοι τα σκαλοπάτια της εξουσίας, κάποιοι προσδοκούν να γίνουν αυτοί οι συνοδοιπόροι, ενώ κάποιοι κοιτούν μόνο τον εαυτό τους.Όλοι ψάχνουν να επανατοποθετηθούν στη σκακιέρα των νέων δεδομένων που υπάρχουν στην πατρίδα μας.
Το ζήτημα όμως είναι ένα και γι αυτό δε μιλά κανείς.Πως θα εξυπηρετηθεί καλύτερα το συμφέρον του τόπου, με ποία πρόσωπα και με ποίες πολιτικές; Πως θα υπάρξει η ανανέωση του τοπικού πολιτικού σκηνικού με κριτήρια αξιοσύνης και όχι με ακολουθία παρελθοντολοκικών λογικών;
Όλα τα άλλα την ώρα που αλλάζει προς το χειρότερο η ζωή μας, μόνο όσους κάνουν ασκήσεις επί χάρτου, θεωρώντας ως πρωταγωνιστή των όποιων εξελίξεων τον εαυτό τους ενδιαφέρει και μόνο.
Για την κήρυξη οποιουδήποτε πολέμου, φυσικά, πάντοτε υπάρχουν αίτια και αφορμές.
Το αποτέλεσμα όμως των μαχών πολλές φορές είναι ανεπανόρθωτες απώλειες σε όλα τα μέτωπα.
Ας μην ξεχάσουμε όλοι μας τι λέει ο λαός μας για τέτοιες περιπτώσεις "όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει" καθώς επίσης πως "ότι χτυπάει την πόρτα του γείτονα θα έρθει και στη δικιά σου" 'η ακόμη "όποιος σκάβει το λάκκο τ΄ αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα"
Ας χαλαρώσουμε όλοι, ας ξεπεράσουμε τα δύσκολα και υπάρχει χρόνος για να γίνουν πολλά !0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger