3/1/13

Με το νου πλουταίνει η κόρη......Δημαιρεσίες εν όψει , διαβουλεύσεις, παρασκήνιο και ....φήμες !
Είναι αληθές πως η αυτοδιοίκηση είναι αυτή που έχει κρατήσει ισορροπίες στην κοινωνία μας,     τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και προσπαθεί να προσφέρει έργο προς όφελος των πολιτών.
Οι οικονομικές δυσκολίες μεγάλες , αλλά οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί  ειλικρινώς προσπαθούν ν΄ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις ανάγκες του κόσμου.
Το πόσο καλά τα κατάφεραν, θα το κρίνει ο λαός όταν έρθει η ώρα.
Ακούγοντας όμως τοπικά τηλεοπτικά μέσα, άκουσα -και δεν αμφιβάλλω για την εγκυρότητα της είδησης- πως θέλει να επιβάλλει πρόσωπα για τις θέσεις ευθύνης το....Σαμαρικό μπλογκ !!!
Επειδή  σε κάθε πολιτικό βήμα και απόφαση που έχει να κάνει με ονοματολογία, κάποιοι επικαλούνται συνέχεια το όνομα του πρωθυπουργού της Χώρας, εντάσσοντας τον εαυτό τους...δήθεν σε κάποιο μπλογκ, θεωρώντας πως το μοναδικό τους προσόν είναι ότι πιθανώς ανήκουν στους υποστηρικτές του πρωθυπουργού, ΚΑΛΩ επιτέλους τους αρμοδίους συνεργάτες του πρωθυπουργού , να απομακρύνουν αυτά τα γνωστά αποστήματα, που μόνο αποστροφή και ενόχληση στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες δημιουργούν.
Όποιοι θεωρούν ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν στην αυτοδιοίκηση και γενικά στην πολιτική όχι με σημαία το έργο τους και την προσφορά τους στον τόπο, τις ικανότητές τους και τη δυναμική τους παρουσία, αλλά με το πόσο καλά περνούν λανθασμένες εντυπώσεις "περί περιβάλλοντος" στις τοπικές κοινωνίες, κάνουν τραγικό λάθος και εκθέτουν αναίτια και εν αγνοία του, τον πρωθυπουργό μας. 
Αποτέλεσμα αυτής της στρέβλωσης, είναι η φημολογία που ακολουθεί σχεδόν πάντα τις όποιες επιλογές, να συνοδεύει τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και είναι φυσικό να την εκμεταλλεύονται οι αντιπολιτεύσεις και να προβοκάρουν ακόμη και τους ικανούς..
Λογικές ισορροπιών του παρελθόντος που όλοι ζήσαμε και όχι υπηρέτησης του κοινού συμφέροντος, είναι αυτές που οδήγησαν τον τόπο μας σε υστέρηση και την πολιτική, σε απαξία.
Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει βούληση να σταματήσει άμεσα αυτή η παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης και τα εναπομείναντα σταγονίδια της συντήρησης τέτοιων λογικών και ανάδειξης των αρεστών και όχι των ικανών θα εξαφανιστούν πλέον από την τοπική μας κοινωνία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger