4/5/13

ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Xωρίς να θέλω ν΄αντιδικήσω με κανέναν και θεωρώντας ότι δεν θα απαιτείτο να δώσω διευκρινήσεις για σαφή θέματα στα οποία έχω αναφερθεί και τα οποία η κοινή λογική αντιλαμβάνεται, όπως ο όρος στέλεχος και απλό στέλεχος, αντιλαμβάνομαι δυστυχώς ότι επιβάλλεται να το κάνω.
Για να γίνει λοιπόν σαφές, απλό στέλεχος ενός κόμματος, είναι αυτό που δεν κατέχει κάποια κομματική – επαναλαμβάνω κομματική-  θέση ευθύνης  και είναι απλά μέλος του.
Όπως ο ίδιος διαχωρισμός ισχύει πχ  και στην αυτοδιοίκηση ή στην επιχειρηματικότητα. Απλό στέλεχος είναι το άτομο, που μετέχει στον όποιο αυτοδιοικητικό συνδυασμό, αλλά χωρίς να έχει καταλάβει κάποια θέση και  ούτω καθεξής και στις εταιρείες κλπ…
Βέβαια αντιλαμβάνομαι την προσδοκία πολιτικών οφελειών ορισμένων από το επικοινωνιακό "ανέβασμα" του θέματος και τη συντήρησή του !
Απορώ ακόμη, πως ο όρος πολιτικός καιροσκόπος ενόχλησε κάποιους λιγότερο, από την αναφορά της υπαρκτής ιδιότητας του απλού στελέχους !
Βέβαια άγνωστα τα άδυτα, της ψυχής ορισμένων!

2 σχόλια:

Asfalistis είπε...

Να έχεις Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με ΥΓΕΙΑ και ότι άλλο επιθυμείς και άσε τους άλλους να θέλουν εξηγήσεις και επεξηγήσεις.

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου είπε...

Επίσης! χρόνια πολλά και κάθε καλό!

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger