9/10/13

ΣΥΡΙΖΑ VS ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Σύμφωνα με τον κ.Βούτση βουλευτή του Σύριζα που εμφανίσθηκε σε πρωϊνή εκπομπή στο Mega, ευθύνες για συμμετοχή ή διευκολυνσεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δεν εχουν κάποιοι επίορκοι Αστυνομικοί αλλα ΟΛΟΙ οι Αστυνομικοί!
Με τις λογικές γενίκευσης και επιχειρούμενης απαξίας των Σωμάτων Ασφαλείας, υποτιμάται και απαξιώνεται ένας ολόκληρος κλάδος εργαζομένων και κυρίαρχα ανθρώπων που σέβονται και υπηρετούν τη νομιμότητα.

Άλλωστε ποιός δεν ενθυμείται τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ως "μπάτσων" των Αστυνομικών από τον εν λόγω κύριο! 
Σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, επιδεικνύει μένος και εμπάθεια κατά του κλάδου των Σωμάτων Ασφαλείας.
Φυσικά όλοι περιμένουν οι όποιοι επίορκοι Δημόσιοι λειτουργοί να αναδειχθούν, να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να απομονωθούν!
Στη δημόσια κατάθεση των θέσεών του επίσης διεφάνη ,πως επιθυμεί διακαώς την ισχύ νέου αντιρατσιστικού νόμου......με έννοιες όμως......κομμουνιστικής λογικής και υπερβολών.
Αλλο όμως αντιρατσιστικος νόμος και άλλο κομμουνιστικοποίηση της κοινωνίας όπως μάλλον επιθυμείτε, αλλά και ποινικοποίηση κάθε άλλης άποψης κ.Βούτση!
Οι εμμονές πολιτικών παραγόντων και ο διχαστικός λόγος πολλών εξ αυτών, είναι ένας ακόμη παράγοντας που οδήγησε πολλούς συμπατριώτες μας να βλέπουν ως ...παρθεναγωγείο, τη Χρυσή Αυγή και να αρνούνται να μετακινηθούν από τις επιλογές τους.
Επιτέλους ας σταματήσει η σπέκουλα των δήθεν προοδευτικών που θέτουν λανθασμένα απέναντί τους όποιον έχει αντίθετη άποψη και γενικεύουν την έξαρση του φασιστικού φαινομένου δείχνοντας μονόπλευρα προς την πλευρά της δεξιάς!
Αυτό δεν το επιτρέπουμε και επιβάλλεται να το καυτηριάσουμε διότι όλοι μας προσβλέπουμε σε μία δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger