11/2/14

Αριβίστες της πολιτικής εν δράσει......


Βρισκόμαστε προ της δημοσιοποίησης υποψηφιοτήτων....
Πολλές οι επιθυμίες, πολλές οι μετακινήσεις και οι συμμαχίες.
Αλλά εκείνο που ξεχωρίζει είναι η πρόθεση του.....φέρελπι πολιτικού άνδρα Οδυσσέα, πολλάκις μετακινούμενου σε κόμματα και ιδεολογίες να πράξει όσα δεν έκανε όταν κατείχε έμμισθες κομματικές θέσεις και όταν του δόθηκε η δυνατότητα να εκπροσωπήσει έναν τόπο κυριολεκτικά άγνωστο γι αυτόν όπως ήταν η Μεσσηνία, αλλά με προοπτική να του ανοίξει το δρόμο για κυβερνητικούς θώκους. 
Όταν αυτό δεν ευοδώθηκε και στη συνέχεια είδε την κατρακύλα του χώρου που τότε στήριζε, έσπευσε εκ των πρώτων, να εγκαταλείψει την παράταξή του και τον τόπο που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε και να προσκολληθεί στην τότε ανερχόμενη δύναμη της ΔΗΜ ΑΡ, σε άλλη εκλογική περιφέρεια.
Όταν τα ποσοστά της νέας στέγης του άρχισαν να πέφτουν, με ζωώδη κυριολεκτικά ένστικτο αυτοσυντήρησης έτρεξε προς τη νέα δύναμη που άρχισε να διαφαίνεται ως πιο δυνατή και πιθανώς επικρατούσα.
Αναρωτιέμαι πως θα ενισχύσει πολιτικά τον τόπο κάποιος, που όταν του δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσει και να στηρίξει τη Μεσσηνία από τη θέση κυβερνητικού βουλευτή, απλά ήταν θεατής και μετά την ήττα του Πασοκ ούτε καν αυτό;
Πως θα βοηθήσει την Πελοπόννησο, όταν απέστρεψε το πρόσωπό του από αυτήν, προκειμένου να εκλεγεί με τη ΔΗΜ ΑΡ στην Αττική; 
Ανησυχώ διότι η αριβίστικη συμπεριφορά του, ίσως εκληφθεί ως αποδοχή και πιθανόν βρει πολλούς μιμητές και σε άλλες παρατάξεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Πελοπόννησο και την πολιτική μας ζωή.
Ας δείτε φίλοι μου τον τρόπο που ο κάθε ένας, που θα σας χτυπήσει την πόρτα για στήριξη, πολιτεύθηκε.
Ας αξιολογήσετε την πρεμούρα διεκδίκησης έμμισθων θέσεων και ας αναζητήσετε αυτούς που έχουν προσφέρει αμισθί υπηρεσίες.
Μην παρασυρθείτε από τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες δηλώσεις.
Αναζητήστε τους συνεπείς, τους εργατικούς και κάντε στην άκρη τους άφιλους και αριβίστες της πολιτικής που μας έχουν σαλαμοποιήσει και υποβαθμίσει σε άλογα όντα με ζωώδη ένστικτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger