26/4/14

Υβρεις οι ξεκάθαρες θέσεις;Διαβάζω αποκυηματα φαντασιας, σε κάποιο ανώνυμο μπλογκ που εναγωνίως στηρίζει την υποψηφιότητα των πρωην αντιπεριφερειαρχων, οι οποίοι θυμήθηκαν ομολογουμενως πολυ αργα, οτι....διαφωνούν με τον Πετρο Τατουλη . 
Όλοι υποψιαζονται οτι αυτο συνέβη, μόλις αντελήφθησαν οτι πιθανως τις έμμισθες θέσεις που κατειχαν μεχρι προτινος, δεν μπορούσαν να τις διεκδικήσουν και τη νέα περίοδο. 
Ετσι, ανακαλυψαν υβριστες και ...φαντάσματα, λόγω του πανικού τους απο τη διεύρυνση νικης, του ψηφοδελτίου του Πέτρου Τατουλη ιδίως στη Μεσσηνία!
Τη γόνιμη κριτικη που κάποιοι κάναμε, την αναφερουν ως ύβρη και ίσως επηρεασμένοι απο δικές τους πρακτικές, φαντασιωνονται συνομωσιες, ίντριγκες και δολοπλοκιες! 
Μάλλον πρέπει να κατανοήσουν οτι ο τρόπος του πολιτευεσθαι....υμων και ημων απέχει παρασαγγας! 
Αδυνατούν  να κατανοήσουν πως υπαρχουν και κάποιοι που πολιτευονται ευθαρσως και καταθετουν αποψεις και ενιοτε ασκουν και γονιμη κριτικη. 
Η υγιης αυτη πολιτικη σταση, ειναι μαλλον αγνωστη για πολιτικους παλαιας κοπης και νοοτροπιων κυριως, ετσι, πλαθουν ιστοριουλες για να περάσουν τις δικές τους ανασφαλειες!
Πιστεύω οτι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστα με ξεκάθαρες θέσεις, κοιτάζοντας στα ματια τους πολιτες! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger