4/4/14

Λαϊκισμός ...η πολιτική ατζέντα Πετράκου


Εμμονικά θα λέγαμε ο βουλευτής Μεσσηνίας του Σύριζα κ.Πετράκος, θεωρεί τον εαυτό του ως άλλο...Πουαρώ και αναζητεί συνεχώς σκάνδαλα και ατασθαλίες στη διοίκηση Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτόν τον τρόπο του πολιτεύεσθαι, δηλαδή την πολιτική της λάσπης, αρέσκονται και κάποιοι άλλοι να τον ακολουθούν, λόγω της γνώσης που υπάρχει, πως η Ελληνική κοινωνία, έχει πλέον και δίκαια, μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης
Αλλά αυτή η κοινωνική ευαισθησία στα φαινόμενα διαφθοράς, δεν επιτρέπει σε κανέναν, να επωφελειται από τη λάσπη που πετιέται σε πρόσωπα και πολιτικές , εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.
Το νόμιμο αν είναι  και ηθικό, πρέπει και ο ίδιος ο βουλευτής, να το αναζητήσει σε δικές του προγενέστερες πολιτικές συμπεριφορές.
Παρέδωσε λέει το τρέχον ρεπορτάζ, ...συμπληρωματικά στοιχεία και νέο φάκελλο στον κ.Ρακιντζή, για να συμπεριληφθούν, στην απο μηνών προηγούμενη αναφορά του για το ίδιο θέμα δηλαδή, την υποψία σκανδάλων σε περιπτώσεις έργων, που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου! 
Συγκεκριμένα, είχε ξανακάνει την ίδια ενέργεια, την 1η Νοεμβρίου 2013 ο κ. Θανάσης Πετράκος, παραδίδοντας πάλι, έναν φάκελο με στοιχεία για τα έργα στην Πελοπόννησο και την εμπλοκή Τατούλη, στους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μ. Χρυσοχοϊδη και Εσωτερικών, κ. Ι. Μιχελάκη καθώς και στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λ. Ρακιντζή.
 

Ερωτώ λοιπόν, 
Ο κ.Ρακιντζής γιατί δεν ξεδιαλύνει οριστικά το θέμα του οποίου είναι γνώστης, από το Νοέμβριο 2013 κι επιτρέπει στο συνήθη λαϊκισμό του Πετράκου να συντηρεί το θέμα, με απίστευτη λάσπη εναντίον του κ.Τατούλη;
Αν συνέτρεχε λόγος, ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ.Ρακιντζής, θα επέτρεπε την απρόσκοπτη και αδιατάραχτη πορεία προς τις εκλογές του Τατούλη χωρίς να έχει παρέμβει; 
Ερωτώ τι επιπτώσεις θα εχει ο εν λόγω λαϊκιστής πολιτικός, αν οριστικά αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν τα καταγγελλόμενα;
 

Ενάμισυ μηνα πριν τς εκλογές μόνο ως αήθη, αντιδεοντολογική και εκ του πονηρού, θεωρώ τις κινήσεις του βουλευτή που έχει βασίσει την πολιτική του επιβίωση και την επιτυχία του Περιφερειακού συνδυασμού κ.Βουδούρη, στην όξυνση και στη λάσπη.
 

Απαιτούμε λοιπόν από τον κ,Ρακιντζή, να δώσει άμεσα το πόρισμά του για όσα καταγγέλλονται, διότι η πορεία προς τις εκλογές επιβάλλεται να ειναι ξεκάθαρη και χωρις βαρίδια για όλους εμάς, που δεν έχουμε συμμετοχή στη διοίκηση και αναγκαζόμαστε να ακούμε την απίστευτη λασπολογία των αντιπάλων του κ.Τατούλη.

Η πολιτική πρέπει να ξέρει ο κ.Πετράκος, ότι απαιτεί  ξεκάθαρες θέσεις και όχι υπόγειους τρόπους δυσφήμισης και πολεμικής.Αν τόσο αυτός, όσο και ο υποψήφιος  του Σύριζα Βουδούρης έχουν θέσεις και προτάσεις ικανές και πείσουν με αυτές τους πολίτες της Πελοποννήσου , τότε θα έχει νικήσει η Δημοκρατία.
Αν θέλουν να προχωρήσουν με θολό τοπίο και με λασπολογία, τότε θα λάβουν την απάντηση που πρέπει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger