26/8/14

Δουλειά κι οχι εντυπώσεις , έχει αναγκη ο τόπος μας!


Ευκαιρίας δοθείσης , εμφανίζονται  πολλοί ...μετα Χριστόν προφήτες , για να ψέξουν όσους προσπαθούν να διαχειριστούν κρίσεις, δυσκολίες και έκτακτα γεγονοτα!
Ευαισθησία για το περιβάλλον που βρέθηκε στο προσκήνιο μετά την πρόσφατη πυρκαγιά, βέβαια δεν εχουν μονο όσοι ...το επιδεικνύουν ακομη και ως ονομασία της όποιας κίνησης εκπροσωπούν, αλλά όλοι οι ενεργοί  πολιτες αυτού του τόπου, που είτε εθελοντικά, είτε μέσω φορέων κι υπηρεσιών, προστρέχουν για να συνδράμουν στις δυσκολίες.
Η Κυβέρνηση , η αυτοδιοίκηση (Δημοτική και Περιφερειακή αρχή) , οι εντεταλμένες υπηρεσίες της ελληνικής πολιτείας και οι εθελοντές, άμεσα και με υψηλό αίσθημα καθήκοντος εφήρμοσαν στην προκειμένη περιπτωση, οσα προβλέπει ο σχεδιασμος για τις έκτακτες περιπτώσεις και ενήργησαν συντονισμενα, παρα τις δύσκολες συνθήκες απο πλευράς ανέμων, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
Επειδη πριν το λυκαυγές της θητείας του νέου περιφερειακού Συμβουλίου, διεφάνη το τι θα επακολουθησει απο διάφορους περιφερειακούς συνδυασμούς , ισως πρεπει να γινει αντιληπτό πως εκει βρισκόμαστε, οχι για να συντηρήσουμε ανούσιες πολιτικάντικες πρακτικές, αλλά για να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο  στον τόπο μας.
Αντι στείρας  κριτικής, ας μας τιμήσουν κάποιοι με τις προτάσεις τους , για τα μείζονα ζητήματα που κριτικάρουν και ας συμβάλουν επιτέλους θετικα σε οποια έκτακτα ζητήματα ανακύπτουν.
Αλλωστε και βημα και δυνατότητες ανάδειξης των προτάσεων τους, είχαν .
Αντωνία Μπούζα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger