26/9/14

Μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού


Ο τουρισμός, αποτελούσε και αποτελεί για την πατρίδα μας, την κορυφαία αναπτυξιακή δραστηριότητα, που ενισχύει σημαντικά την οικονομία και την απασχόληση.             
Η Πελοπόννησος,  μέσα στο παγκόσμιο τουριστικό ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποκτά  τη θέση που της αναλογεί , με προσεκτικά βήματα, σχεδιασμό, καινοτομία και έξυπνες πρωτοβουλίες.
Η αποδοχή της ενιαίας τουριστικής  Πελοποννησιακής παρουσίας  και του  τουριστικού της προϊόντος, οδήγησε στην ανάθεση της διοργάνωσης  στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , του συνεδρίου της ΑΒΤΑ στη Μεσσηνία. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό γεγονός  της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, που προοιωνίζει θετικές εξελίξεις  συνολικά για τον τουρισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που σχεδίασε, πίστεψε και προώθησε επιτυχώς την πρόταση.
Η Μεσσηνία, είναι ένας τόπος όπου η προικισμένη φύση με το ανθρωπογενές περιβάλλον, συνυπάρχει με τις υψηλών προδιαγραφών τουριστικές υποδομές , τα οικογενειακά, φιλικά στον επισκέπτη τουριστικά καταλύματα, τον πρωτογενή τομέα και το σπουδαίο πολιτιστικό απόθεμα. Ο τόπος μας , εξελίσσεται στη ναυαρχίδα της  Μυθικής Πελοποννήσου και αλληλοσυμπληρώνει το εξαιρετικό τουριστικό προϊόν του Μοριά , καθιστώντας το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό.
Με πνεύμα συνεννόησης και συνεργειών, προτιθέμεθα να δουλέψουμε εντατικά για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον ελπιδοφόρο αυτό τομέα για την τοπική μας οικονομία.
Καλαμάτα 26 Σεπτεμβρίου 2014
Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Π.Ε. Μεσσηνίας 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger