11/1/15

Μήνυμα της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ για τις εκλογές της 25/1/15


Οι μερες για τις εκλογές πλησιάζουν και ολοι μας πρεπει με σύνεση, σκέψη για το μέλλον, τις προοπτικές της πατρίδας μας και τη σταθερότητα στη Χώρα μας να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θελουμε να ακολουθήσουμε.
Το δρόμο του λαϊκισμού ,των υπερβολών,των αδιεξόδων και της περιπέτειας η το δρόμο που εγγυάται τη σταθερότητα,την αναπτυξη, την ευρωπαϊκή μας προοπτικη και την οικονομικη ασφαλεια μέσα  στην ισχυρή συμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης;
Ο εμφανής μεγαλοϊδεατισμός Τσιπρα πως δηθεν θα ηγηθεί της αλλαγής στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, βασίζεται μεν στην αναγκη του για δικη του επιβεβαίωση κινδυνεύει ομως να έχει σαν αποτελεσμα την ελληνικη περιθωριοποίηση.
Βρισκόμαστε στο τελος του δύσκολου δρόμου , δεν επιτρέπονται πισωγυρισματα, δεν επιτρέπονται περιπέτειες με τις ζωές των Ελλήνων .
Η Ν.Δ. πήρε δύσκολες αποφασεις, αλλα ειναι η μονη πολιτική δύναμη που εγγυάται το ευρωπαϊκό μέλλον μας και δεν επιλέγει  τον ευκολο δρόμο των ψεμάτων και των παροχών που βασίζονται μονο στη συνθηματολογία και οχι στην πραγματικότητα 
Φιλοι μου η αποφαση για το μέλλον όλων μας, ειναι στα χέρια σας.
Σ αυτές τις εκλογές ας κανουμε ολοι τις αναγκαίες υπερβάσεις ξεπερνώντας καθεστωτικες      αντιλήψεις και εμμονες.Ας κανουμε ενα βημα προς το μέλλον με ανθρωπους που εχουν συνεπή πορεια , εχουν δείξει οτι ξέρουν να αγωνίζονται, ειναι ανθρωποι της διπλανής πόρτας και δεν θα σας γυρίσουν ποτε την πλάτη.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ 
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ν.Δ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger