28/3/15

Ανακοίνωση της Περιφ.Συμβουλου Πελοποννησου και Εντ.Συμβουλου Τουρισμου Π.Ε.Μεσσηνιας ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ


Διαβάζοντας σε πολλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ  την κοινη δηλωση των παρατάξεων «Πελοπόννησος Πρώτα» και «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία» για οσα συνέβησαν για μια ακομη φορα σε συνεδριαση του Περιφερειακου Συμβουλιου Πελοποννησου, θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για τις μεθοδεύσεις που θιγουν κι εμενα προσωπικα ως μέλος του Π.Σ., αλλα  και την απορία μου για οσα εχουν γραφει, διοτι η αληθεια έχει φυσικα και την άλλη όψη.
Ετσι λοιπόν σε καθε συνεδριαση του σώματος βλέπουμε να κλιμακώνονται  με εντεινόμενο μαλιστα ρυθμό, οι ασχημειες μερίδας των μειοψηφιων στο Περιφερειακο Συμβουλιο, ενδεικτικές της απολυταρχικης  νοοτροπίας άλλων εποχών και πολιτικών συστημάτων καθώς και οι αναίτιες εντασεις.
Με καθε τροπο, παραφράζοντας μαλιστα και τον κανονισμό του Π.Σ., προσβάλουν το αιρετό Περιφερειακο όργανο και προσωπικα τον Περιφερειάρχη κ.Τατουλη,  δημιουργώντας συνεχώς    κλιμα τεχνητής έντασης.
Με ανοικειες εκφράσεις και πεζοδρομιακες συμπεριφορές, καποιοι επιτίθενται στα μελη της πλειοψηφίας του Περιφερειακου συμβουλιου κάνοντας αναφορες δηθεν περι φιλοναζιστων κλπ και στηριξης λογικών που εκπορεύονται απο τα υπόγεια του ΕΑΤ - ΕΣΑ !!!!
Αυτες οι συμπεριφορές πρεπει επιτέλους να λάβουν ενα τελος.
Καποιοι νομίζουν οτι η ατυχής επιλογη των Ελλήνων πολιτων στη σημερινή Κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με εμφανείς τις αστοχίες και τα τραγικα αδιέξοδα για τη Χώρα, σηματοδοτεί και επιβολή εξαναγκαστικων συμπεριφορων και δεκτικοτητας απο πλευράς των μελών του Περιφερειακου Συμβουλιου, των τραμπουκισμων και των φανερών πλέον λογικών ρήξης με τα συμφέροντα της Πελοποννησου.
Η συμπόρευση με τη Χρυση Αυγη ας αναζητηθεί στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Βουλής και της ναπολεοντειας νοοτροπίας της Προεδρου της.
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τις προσβολές που εκτοξεύουν σε καθε συνεδριαση παρατάξεις της μειοψηφίας στους Περιφερειακους Συμβούλους  της πλειοψηφίας ειναι το μονο που τους μενει να κάνουν, αν θελουν να διασώσουν το θεσμο και να δικαιώσουν οσους τους ψήφισαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger