31/5/15

Σεβασμος στους πολιτες


Ειλικρινα , δεν μπορω να αντιληφθω τον τροπο που καποιοι κυβερνητικοί παράγοντες πορεύονται.
Ο Αναπλ Υπουργος κ.Τσιρωνης αφού εξέφρασε καθαρά ...ουτοπικές θεσεις στην διαρκεια της περιοδείας του στη Μεσσηνια κι αφού ακύρωσε καθε προσπαθεια της Αυτοδιοικησης Β Βαθμού με όσα  υποστήριξε για τη διαχειριση των σκουπιδιων, οδηγήθηκε σε ενεργειες που δηλώνουν άκρατο λαϊκισμο και ασέβεια προς τους πολιτες.
Δηλαδη, χωρις να έχει ξεκαθαρισει το τι πρόκειται να πράξει η κυβερνηση που εκπροσωπεί, στο ζητημα των στερεών αποβλήτων, χωρις να έχει εκφράσει το νέο σχέδιο που αυτος σκέφτεται ως λύση εφικτή και χωρις να έχει προσδιορίσει το φλέγον ζητημα του χρονοδιαγράμματος λύσης, που ειναι ασφυκτικό λογω των προστίμων απο την Ε.Ε., απλα ακολούθησε την ...πεπατημένη του λαϊκισμού  .
Επισκέφθηκε τους κατοίκους της Καλιρροης κι εκει,  χωρις να πει κατι ξεκάθαρο,  χρησιμοποίησε την αγανακτιση τους, οπως έκαναν και κάνουν πολλοι ακομη, για τους ´δικους´ τους σκοπούς .
Ομως, η δίκαιη αγωνια των πολιτων της Καλιρροης για το τι μέλλει γενεσθαι στον τοπο τους με τα σκουπιδια, δεν μπορει να ειναι το εφαλτήριο καθε αυτοδιοικητικού που θέλει να αντιπολιτευθεί τον Περιφερειάρχη κ.Τατουλη , ουτε καθε πολιτικου που θέλει να εισπράξει εκλογικα οφέλη απο τη συντηρηση του θολού τοπίου στην Καλιρροη .

Αυτές οι πρακτικές συνιστούν παθογένεια  που αλλοιώνει την ορθή κριση των πολιτων, διοτι τους ωραιοποιουν καταστασεις, τους αποκρύπτουν πραγματικα περιστατικά και τους αναθέτουν ρόλο εν άγνοια τους στα δικα τους σχέδια.
Προσωπικα, εξεγειρομαι απο τετοιες λογικές που υποτιμούν τους πολιτες .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger