12/6/15

Καλή επιτυχία ΦώφηΗ κεντροαριστερά στη Χώρα μας πέρασε απο συμπληγάδες, λάθη και απογοήτευσε το λαό.
Εξ αιτίας αυτού του γεγονότος φτάσαμε να μας κυβερνά ενα συνονθύλευμα ιδεολογιών, με εμφανή τα στοιχεία του άκρατου λαϊκισμού και της πολιτικής του γόνατου και των εντυπώσεων, με ανεξέλεγκτες τις αρνητικές επιπτώσεις στην πατρίδα μας, από την εφαρμογή αυτής της πολιτικής.
Καιτοι ανήκω σε άλλη ιδεολογική πλευρά θα ήθελα ευθαρσώς να δηλώσω οτι επιβάλλεται να επανέλθει η ομαλότητα στην κεντροαριστερά, να ξαναεμπνεύσει το χώρο των αριστερών πεποιθήσεων του κέντρου που σήμερα προσετρεξαν στο θολό και έντονα καιροσκοπικο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο στην επαναφορά της δημοκρατικής ομαλότητας στην πατριδα μας.
Ως εγγύηση για τον επαναπροσδιορισμό και την ανανέωση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ θεωρώ την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά.
Μίας πολιτικού με οικογενειακές αξίες υψηλού πατριωτισμού ,εμπειρία σε θέσεις σημαντικής ευθύνης και συμβολισμούς, που σήμερα χάθηκαν απο το χώρο της κεντροαριστεράς.
Ελπίζω να επιτύχει το στόχο της, διότι ως γυναίκα πολιτικός, αντιλαμβάνομαι πως εκτός της πείσμονος φύσης μας,πόσα σημαντικά, μπορεί να προσφέρει  στον τόπο, μία γυναίκα με τόσο βαρύ πολιτικό όνομα και διάθεση για προσφορά.

Ευχομαι στη Φώφη καλη επιτυχία και για έναν επιπρόσθετο λόγο,των  κοινών οικογενειακών μας καταβολών !
Αντωνια ΜΠΟΥΖΑ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger